Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Мир и гармонія Георгія Свиридова… »

17 грудня 2015 року у Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбувся святковий літературно-музичний вечір до 100-річчя від дня народження талановитого композитора Георгія Васильовича Свиридова під назвою «Мир и гармонія  Георгія Свиридова… ».

Зав. відділом обслуговування Олена Адайкіна Солістка Ольга Цехмістро

У  святковому вечорі приймали участь викладачі та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості №1, яких вже багато років пов'язує з Центральною міською бібліотекою ім.В.Г.Бєлінського стародавня, щира дружба. Вони багато разів виступали перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з творчими вечорами, з презентаціями своїх нових музичних програм, приймали активну участь у святкових вечорах та концертах...
Відкрила святковий літературно-музичний вечір завідуюча відділом обслуговування Олена Адайкіна, яка розповіла присутнім про життя та творчий шлях відомого композитора.
У святковому вечорі звучали відомі музичні твори Г. В. Свиридова у виконанні педагога , керівника дитячого вокального ансамблю «Фантазія», відомої солістки, лауреата міжнародних конкурсів Ольги Цехмістро. Талановита співачка вразили усіх  чудовим голосом, своєю щирістю та цікавим репертуаром.

Концертмейстер Світлана Сидоренко Автор-виконавець Юрій Ільїчов

Прикрасою святкового літературно-музичного вечора «Мир и гармонія Георгія Свиридова…» став виступ талановитого автора-виконавця, лауреата конкурсів авторської пісні Юрія Ільїчова, який чудово читав вірші відомих поетів, на вірші яких Г. В. Свиридов написав музичні твори.
Святковий літературно-музичний вечір «Мир и гармонія Георгія Свиридова…» подарував усім відвідувачам літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» добрі спогади та гарний настрій, а викладачам та вихованцям Центру дитячої та юнацької творчості №1 бажання активно працювати та досягати нових творчих успіхів.
Літературно-музичний вечір був оформлений відео та кіно матеріалами.
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024