Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Поліцейський - наш помічник і захисник»

Гості заходу - Марина Кульбачна, інспектор Управлненія патрульної поліції, лейтенант поліції; Тетерядченко Олександр, капрал поліції, інспектор   8 роти 3 батальйону і Палаців Віталій, лейтенант поліції, інспектор 7 роти         3 батальйону Ведучі - Марія Юдіна і Щербак Інна створили атмосферу невимушеного дружнього спілкування молоді і патрульних поліцейських 28 березня 2016 року в рамках проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» пройшла чергова зустріч з патрульними поліцейськими Харкова «Поліцейський - наш помічник і захисник». Вона була організована бібліотекою - філією № 22 спільно з Центральною міською бібліотекою імені В. Г. Бєлінського. Особливість даного заходу в тому, що воно проходило в форматі театралізованої рольової гри. На заході були присутні студенти Харківського медичного університету. Всі вони стали творцями і учасниками ситуацій, які часто трапляються в житті.

Гості заходу - Марина Кульбачна, інспектор Управлненія патрульної поліції, лейтенант поліції; Тетерядченко Олександр, капрал поліції, інспектор   8 роти 3 батальйону і Палаців Віталій, лейтенант поліції, інспектор 7 роти         3 батальйону Студенти Харківського медичного університету на театралізованої рольовій грі «Поліцейський - наш помічник і захисник»

А гості заходу - Марина Кульбачна, інспектор Управління патрульної поліції, лейтенант поліції; Тетерядченко Олександр, капрал поліції, інспектор 8 роти 3 батальйону і Дворцов Віталій, лейтенант поліції, інспектор 7 роти 3 батальйону прокоментували їх з точки зору закону і з боку поліцейських дій, навчили, як не потрапляти в подібні історії і правильно спілкуватися з поліцейськими. Поєднання театру і гри дало можливість кожному застосувати свої здібності і таланти, навіть відбір артистів проходив у формі гри.

Театралізована рольова гра «Поліцейський - наш помічник і захисник» Театралізована рольова гра «Поліцейський - наш помічник і захисник»

Ведучі - Марія Юдіна і Щербак Інна створили атмосферу невимушеного дружнього спілкування молоді і патрульних поліцейських. Студенти - медики ставили багато професійних питань, їх цікавила підготовка поліцейських з надання медичної допомоги. Поліцейські і студенти відзначали, що театралізована рольова гра набагато цікавіша і пізнавальніща, ніж звичайна лекція. Всі учасники заходу отримали сувеніри з символікою поліції і фотографії на згадку про зустріч.

Театралізована рольова гра «Поліцейський - наш помічник і захисник» Студенти Харківського медичного університету на театралізованої рольовій грі «Поліцейський - наш помічник і захисник»

Участь бібліотек міста в проекті «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» дала можливість нагадати всім:
Бібліотеки є!
Бібліотеки працюють!
Бібліотеки беруть участь в житті країни!
Бібліотеки роблять все можливе, щоб життя стало кращим і цікавішим! 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024