Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Урочисте нагородження переможців літературного конкурсу «Человек Судьба Эпоха…»

Олена Кисловська (м.Дружківка) Андрій Лінник
9 червня 2016 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбулося урочисте нагородження переможців шостого щорічного літературного конкурсу духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек Судьба Эпоха…».
У цьому році щорічний літературний конкурс духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек Судьба Эпоха…» проходив у 6-ти номінаціях: : «З Україною в серці» (до 25-річчя Незалежності), «Поэзия», «Проза», «Поэзия Молодые голоса», «Проза Молодые голоса», «Поэзия Проба пера». У літературному конкурсі прийняли участь більш 100 поетів та письменників з 12 міст України та Росії.

Євген Резніченко Ратмір Одеков

Привітати переможців конкурсу «Человек Судьба Эпоха…» прийшли почесні гості: завідуючий відділом міського департаменту культури Євген Бурда, начальник відділу культури Шевченківського району Олена Вовк, відомий харківський видавець, поет, керівник молодіжної літературної студії АВАЛ Андрій Костинський
Потім відбулося урочисте нагородження переможців шостого щорічного літературного конкурсу духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек Судьба Эпоха…».
У ювілейній номінації «З Україною в серці» Диплом 1 ступеню та золоту медаль отримала талановита харківська поетеса Валерія Білоус; Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримала поетеса Ольга Андрус  (м. Харків); Дипломом 3 ступеню та бронзовою медаллю була відзначена Катерина Бойко (м. Чугуєв).
У номінації «Поэзия Проба пера» (Діти до 18 років) Диплом 1 ступеню та золоту медаль отримала Марія Чернишева (м. Дружківка); Дипломом 2 ступеню та срібною медаллю була відзначена Каріна Вєтлова (м. Краматорськ); Диплом 3 ступеню и бронзову медаль отримала Влада Бугайова (м. Харків).

Наталя Мартинюк (Військовий волонтер. Інструктор тактичної медицини) Олена Добруцька (м.Києв)

У номінації «Поэзия» Дипломом 1 ступеню та золотою медаллю був відзначений чудовий харківський поет Олександр Мельник; Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримав поет Євген Резніченко (м. Харків); Дипломом 3 ступеню та бронзовою медаллю було відзначено поета Андрія Линника (м. Харків).
У номінації «Проза» Диплом 1 ступеню та золоту медаль отримала поетеса та письменниця Олена Кисловська (м. Дружківка); Дипломом 2 ступеню та срібною медаллю була відзначена Надія Акімова (м. Харків); Диплом 3 ступеню та бронзова медаль були присвоєні Ніні Лебеденко (м. Харків).

Марія Чернишева (м.Дружківка) Нагороди конкурсу

У номінації «Поэзия Молодые голоса» Дипломом 1 ступеню та золотою медаллю була відзначена талановита харківська поетеса Міла Машнова; Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримала молода поетеса Заліна Кадаєва; Диплом 3 ступеню та бронзову медаль  отримала Гася Лапшун (м. Харків).
У номінації «Проза Молодые голоса» Дипломом 1 ступеню та золотою медаллю була відзначена молода поетеса та письменниця Олена Добруцька (м. Києв); Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримав Ратмір Адеков (м. Харків); Диплом 3 ступеню та бронзову медаль  отримав Максим Буркін (Луганска обл.).
У літературному святковому вечорі приймав участь соліст Харківської обласної філармонії Артем Бражник, студенти Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського, вихованці та викладачі ДМШ № 1 ім. Л. ван Бетховена.
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024