Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«ХАРКІВГРАД»

Вже багато років Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського плідне співпрацює з літературним об’єднанням «АВАЛ» та видавництвом «СЛОВО». На базі нашої бібліотеці було проведено багато літературних вечорів, цікавих свят, презентацій, які завжди надавали можливість молодим авторам проявити себе, презентувати свої літературні збірки, розповісти про свої творчі плани…
У цьому році, за підтримкою міського департаменту культури, Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського, літературне об’єднання  «АВАЛ», видавництво «СЛОВО» працювали над створенням та впровадженням нового проекту для талановитої молоді нашого міста  «ХАРКІВГРАД», до складу якого входить Школа поезії та Молодіжний творчий конкурс-огляд.
13 серпня 2016 року у Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського, за підтримкою міського департаменту культури, з великим успіхом пройшов  1 етап  молодіжного щорічного міського творчого конкурсу-огляду «ХАРКІВГРАД».

Працює жури конкурсу-огляду Молоді літератори  Харкова поети  Андрій Костинський та  Іван Корж

Молодіжний щорічний міській творчий конкурс-огляд «ХАРКІВГРАД» традиційно був приурочений до Дня нашого міста і надав можливість молодим авторам представити на розгляд журі свої літературні твори, що були присвячені Харкову.
У цьому році у молодіжному щорічному міському творчому конкурсі-огляді «ХАРКІВГРАД» приймали участь  не тільки молоді харківські поети та письменники, а й гості з різних областей та міст України.
На 1 етапі конкурсу-огляду члени журі у складі: голова – поет, керівник літературного об’єднання «АВАЛ» Андрій Костинський; поет, заступник керівника літературного об’єднання «АВАЛ» Міла Машнова; поет, культуролог Віталій Ковальчук прослухали та визначили фіналістів конкурсу-огляду, серед яких 27 серпня будуть названі переможці.   
Привітати усіх учасників та гостей молодіжного щорічного міського творчого конкурсу-огляду «ХАРКІВГРАД»  прийшов відомий харківський поет-лірик Іван Корж.
Іван Іванович  читав молодим літераторам свої чудові вірші з циклу «Моя Слобожанщина» і перед очима присутніх випливали неповторні пейзажі нашого краю, красиві вулиці та площі Харкова… 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024