Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Пісенний світ моїй душі...”

Авторка-виконавиця Валентина Шевченко Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина».

10 листопада 2016 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського з великим успіхом пройшов ювілейний творчий вечір відомої харківської співачки та авторки-виконавиці Валентини Шевченко під назвою “Пісенний світ моїй душі...”
Валентина Олександрівна Шевченко добре знайома харківським шанувальникам музики та поетичного слова. Вона багато виступає на творчих майданчиках нашого міста, приймає активну участь у музичних вечорах та концертних програмах.
Крім активної співочої діяльності Валентина Олександрівна багато часу приділяє письменної творчості. Вона пише цікаві гуморески та сатиричні вірші, виступає і як майстриня художнього слова...
З Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського Валентину Олександрівну пов'язує багаторічна, щира дружба. Вона багато разів виступала перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина”.
Цього разу Валентина Олександрівна виступила перед глядачами зі своєю новою програмою, до якої увійшли старовинні та сучасні романси, відомі пісні українських та російських авторів, авторські пісні на власні вірші обдарованої співачки та на вірші харківських поетів.
Багато років Валентина Олександрівна Шевченко виступає разом з відомою харківською авторкою-виконавицею Людмилою Миколаївною Д’яченко.
Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» цього вечора мали змогу почути чудові авторські твори з нової концертної  програми Валентини Олександрівни Шевченко та Людмили Миколаївни Д’яченко “Пісенний світ моїй душі...”
У ювілейному творчому вечорі Валентини Шевченко приймали участь відомі харківські поети: Зоя Цибіна, Елеонора Городецька, Ніна Лебеденко, Елеонора Комаревська, Юрій Сліпушенко. 
Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло зустрічали Валентину Олександрівну та Людмилу Миколаївну, багато разів викликали їх на біс, дарували квіти...


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024