Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Невимушений діалог зі владою

26 січня 2017 року на базі первинної ветеранської організації №25 Шевченківського району відбулася зустріч з депутатом міської ради Коваленко Наталією Олександрівною, в якій брала участь і ЦДБ ім. Петра Панча. Наша бібліотека тісно і плідно співпрацює з ветеранами не тільки в справі виховання підростаючого покоління, а й в організації дозвілля. Про це і розповіла депутату голова «первички» Маргарита Олександрівна Судакова. Наша бібліотека допомагала ветеранам в оформленні стендів, проведенні «цікавих четвергів», неодноразово брала участь в заходах районної ветеранської організації.

Депутат міської ради м. Харкова Коваленко Наталія Олександрівна і члени первинної ветеранської організації №25 Шевченківського району Стенд ветеранської організації Шевченківського району про внесок м. Харкова в підкорення космосу

Серед членів «первички» № 25 багато цікавих і активних людей. Сама Маргарита Олександрівна - учасник Великої Вітчизняної війни, дитиною вона допомагала виходжувати поранених, Чумаченко Митрофан Микитович - ветеран Великої Вітчизняної війни, залишив свій підпис на берлінському Рейхстазі. Діти війни - Кузьменко Валентина Йосипівна, очолює волонтерський рух допомоги серед ветеранів, Бойкова Тетяна Сергіївна влаштувала долю 3-х сімей - переселенців з Донеччини, Мілітян Любов Василівна, займалася трьома дітьми, які залишились сиротами. Повитчан Ніна Володимирівна - безжурний секретар організації, без її страв не обходиться жодне свято, Вандишев В'ячеслав Іванович - харківський поет, який має кілька опублікованих сбірок, Гарбузова Людмила Олександрівна - пережила блокаду Ленінграда. На цій зустрічі також були присутні куратор «первички» №25 і голова комісії по роботі з молоддю та школярами ветеранської організації Шевченківського району Ромашова Світлана Миколаївна та голова ветеранської організації представників профспілкових комітетів Васинська Анна Сергіївна. Всі вони старіють гідно, сповнені енергії і оптимізму, їздять на екскурсії, відвідують театри, допомагають один одному переживати неминучі в їхньому віці втрати. Ветерани співпрацюють у справі виховання підростаючого покоління зі школами № 45, №50, художньою школою ім. Іллі Рєпіна.
У ветеранів знайшлося багато спільного з безпартійним депутатом Коваленко Наталією Олександрівною, яка сама відвідувала художню школу ім. Рєпіна. Наталія Олександрівна - випускниця Харківської юридичної академії, диплом магістра отримала в Англії за програмою обміну студентами. Вона уважно вислухала розповідь ветеранів, подякувала за донесену інформацію про роботу ветеранських організацій і бібліотек, залишила свої координати для зв'язку і пообіцяла всіляку підтримку, яка буде в її силах, у спільній роботі для подальшого розквіту міста. Зустріч ветеранів з депутатом міськради пройшла тепло, по-дружньому і конструктивно. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024