Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

"Я — жінка..."

Поет Леонтина Красношапка Поет Надія Новгородова 9 березня 2017 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського з великим успіхом пройшов літературно-музичний вечір, який був присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня під назвою "Я — жінка..."

Читачі бібліотеки, члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» та відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” були приємно здивовані тим, що літературно-музичний вечір проходив у формі презентації  нових літературно-музичних творів присвячених жінкам, які були представлені на суд слухачів талановитими поетами, музикантами та авторами-виконавцями нашого міста.
 
Відкрила літературно-музичний вечір своїм яскравим виступом талановита харківська поетеса Ольга Андрус, яка привітала усіх присутніх зі святом весни та прочитала свої чудові поетичні твори. Поезія Ольги Андрус захопила відвідувачів літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” своєю щирістю, емоційністю та відвертістю, тому і літературно-музичний вечір розпочався у надзвичайній атмосфері теплоти, доброзичливості та розуміння.
 
Прикрасою літературно-музичного вечора "Я — жінка ..." став виступ відомої  харківської поетеси Валерії Білоус, яка подарувала вдячним слухачам свій оригінальний поетичний цикл присвячений жінкам.
Обдаровані харківські поетеси Надія Новгородова, Леонтина Красношапка, Ніна Лебеденко та Елеонора Комарєвська подарували справжню насолоду усім шанувальникам витонченої жіночої поезії, що була справжнім гімном весні...
 
Привітати жінок зі святом прийшли талановитий харківський поет Юрій Сліпушенко та відомі автори-виконавці Олександр Полонський та Юрій Ільічов, які подарували присутнім свої чудові літературно-музичні твори. 
 
Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло зустрічали усіх чарівних жінок, що приймали участь у літературно-музичному вечорі “Я — жінка...”, дякували за чудовий настрій, дарували весняні квіти, бажали творчого натхнення...


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024