Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Ювілей у колі друзів

13 травня 2017 року у бібліотеку-філію № 22 прийшли гості. Друзі бібліотеки зібралися в тісному сімейному колі, щоб привітати з ювілеєм улюблену бібліотеку. Їй виповнилося 65 років!

Ювілей у колі друзів

Ювілей, як відомо, можна відзначати по - різному. Можна сурмити в усі фанфари і пускати феєрверки, а можна в колі друзів згадати, як все починалося, поділитися, що було гарного за ці роки, помріяти про майбутнє і просто порадіти тому, що є!

Почесними гостями ювілейного вечора були народний депутат Харківської міської ради Коваленко Наталія Олександрівна, заступник директора ЦМБ імені В. Г. Бєлінського Серенко Ірина Володимирівна, представник Громадської організації «Бюро добрих справ» Заровна Ірина Віталіївна, колеги з бібліотеки-філії № 35 для дітей Чернецька О. Д. і Гонтаренко В. Г. Вони привітали бібліотеку з днем народження, вручили грамоти та подарунки.

Ювілей у колі друзів

Відомі харківські автори і виконавці Людмила Дяченко, Вікторія Птах, Юрій Іллічов представили музичні вітання.

Присутні дізналися про історію створення бібліотеки, її минуле та сьогодення, познайомилися з фото- і відеоархівом її діяльності.

Звучали щирі вірші-привітання і слова любові і вдячності від читачів, які дякують працівників бібліотеки за надання допомоги, за добру і уважне ставлення, за професіоналізм і компетентність.
Ювілей у колі друзів

У день ювілею в ефір харківського обласного радіо вийшла передача, присвячена нашій бібліотеці.

Уже 65 років бібліотека-філія № 22 є для читачів вогнищем культури, місцем, де зігріваються душі і серця.

Ювілей у колі друзів

І в цьому важлива заслуга не тільки співробітників, але і читачів нашої бібліотеки. Це вони дають нам стимул працювати. Це вони дарують нам книги і журнали і поповнюють фонд. Це вони дарують нам свою творчість і радують своїми талановитими роботами. Без їх підтримки колективу бібліотеки не вдалося б повною мірою здійснювати свої задуми...

Все, що ми робимо, ми робимо заради вас - наших читачів! Поки ми разом, поки поруч з нами наші читачі, буде жити наша бібліотека!

Ювілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮбилей в кругу друзейЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзівЮвілей у колі друзів


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024