Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Зов танцующих молний…»

Поетеса Ольга Андрус

13 червня 2017 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського з великим успіхом пройшов творчий вечір відомої харківської поетеси Ольги Андрус під назвою «Зов танцующих молний…», якій зібрав багатьох представників творчої еліти нашого міста. 

Ольга Андрус член Міжрегіонального союзу письменників України, член клубу пісенної поезії ім. Юрія Візбора, лауреат поетичного фестивалю “Пристань менестрелей”, керівник творчого сектору «Магия творчества» в Міжнародному жіночому клубі духовного спілкування «Лада», лауреат багатьох міських, Всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів та поетичних фестивалів.

Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» вперше зустрілися з поетесою у 2008 році і відразу закохалися в її щиру, відверту та мелодійну поезію. 

На вірші Ольги Андрус багато композиторів написали музику і ці чудові пісні виконують харківські виконавці на творчих зустрічах та концертах.

А цього разу Ольга Андрус презентувала своїм шанувальникам нову поетичну збірку «Зов танцующих молний…», до якої увійшли зовсім нові вірші талановитої харківської поетеси. 

У творчому вечорі Ольги Андрус під назвою «Зов танцующих молний…»  приймали участь викладачі Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського, лауреати міжнародних музичних конкурсів: піаністка Оксана Міц та сурмач Юрій Тарарак.

Талановиті музиканти дуже вдало підібрали репертуар, віртуозно виконували складні музичні твори, що надало смогу слухачам ще сильніше відчути міць поетичного слова обдарованої поетеси… 

Поезія Ольги Андрус викликала у присутніх позитивні почуття, живу зацікавленість та справжню насолоду. Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло зустрічали талановиту поетесу, дарували їй квіти, щиро дякували за чудову поезію, просили підписати їм на пам’ять її поетичні збірки.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024