Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

У Харкові презентують унікальне видання «Аліси в країні див»

15 грудня 2017 року в 12-30 в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Белинского відбудеться презентація унікального видання «Аліси в країні див» Льюїса Керролла з ілюстраціями Євгенії Гапчинської та доповненою реальністю. 
 
Запрошені представники міської і районної адміністрації. Осташова А. В. заступник начальника відділу закладів культури департаменту культури Харківської міської ради. Тоноян К. А начальник відділу культури по Шевченківському району департаменту культури Харківської міської ради. 
 
Такої «Аліси» світ ще на бачив. Самобутні персонажі Євгенії Гапчинської - зворушливі, наївні, кумедні та дуже милі надають знаменитій казці англійського письменника душевності та затишності. Її Аліса зовсім не схожа на жодну свою попередницю. Це чарівна дівчинка з рожевими щічками та круглим личком, проте вона особлива, тому і подорож в країну див в її компанії буде незвичайною. 
 
«Аліса в країні чудес» Льюїса Керролла абсолютно особливий твір, загадка, яку кожен повинен розгадати, де кожна подія може мати безліч трактувань. Його образи абсурдні, фантастичні і дуже неоднозначні, а це відкриває необмежені можливості для уяви художника, тому працювати над ілюстраціями до цієї книги було особливо цікаво. Тим більше, моя Аліса дуже відрізняється від всіх своїх попередниць, вона інша. Можливо, мої ілюстрації дозволять під іншим кутом подивитися на добре відомих і улюблених героїв, по-новому побачити сюжет самої казки, адже в якійсь мірі мої герої розповідають свою історію», - зазначає художниця Євгенія Гапчинська.
 
Видання в повній мірі відображає фантастичну реальність, створену автором цього захоплюючого тексту. Герої книги оживають на її сторінках завдяки використанню технології доповненої реальності. Оживити персонажів та подивитись серію мінімультфільмів можна за допомогою спеціального додатку. Під час презентації книги ви зможете побачити цю магію у дії.
 
Iдея створення унікального видання належить українській компанії Аrt Nation, а оживити унікальних героїв казки змогли талановити розробники з Києва компанії Live Animations Сorp.
 
«Оживити» ілюстрації і подивитися мінімультфільм можна за допомогою спеціального додатку WONDERLAND – AR. Розпізнати «оживаючу» картинку допоможе спеціальний значок із кроликом, що біжить. Аби побачити «магію» у дії завантажте додаток WONDERLAND – AR на планшет або смартфон наведіть на картинку з позначкою і герої книги почнуть «оживати» прямо на її сторінках. Дива почнуть прямо на обкладинці!
 
Під час презентації декілька примірників «Аліси в країні див» будуть подаровані Департаменту культури Харківській міської ради, Центральній міській бібліотеці, дітям героїв АТО та представникам інших пільгових категорій.
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024