Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Зимові фантазії»

15 лютого 2018 року в бібліотеці-філії №22 завершилася виставка робіт квілт-клубу «Чарівна скринька». Відвідувачі виставки змогли дізнатися, що таке квілт і печворк, як робити подушки в техніці синель, детально розглянути роботи майстринь, поспілкуватися особисто з авторами.

Ялинкові кульки, виконані в техніці «кімекомі» (Ганна Ніколаєва) і «Різдвяні чобітки» Нателли Мкртчян Панно Ганни Ніколаєвої «Герда в гостях у чарівниці»

На виставці були представлені панно «Різдво» (Віра Ільченко), «Писана краса» і «Кішки під парасолькою» (Ольга Ківшар), «Зірка» (Ганна Титкова).

Великий інтерес викликали ілюстрації до казки Г. Х. Андерсена «Снігова королева», виконані Ганною Ніколаєвою («Герда в гостях у чарівниці») і Ольгою Ахтирською («Герда»).

Наші читачі не залишилися байдужими до прихваток і косметичок Ольги Кафтанової, виконаними в техніці печворк, і до покривала в техніці квілт «Для маленької зірочки».

Панно «Писана краса» (Ольга Ківшар) і «Герда» Ольги Охтирської Картина «Кішки під парасолькою» (Ольга Ківшар)

Родзинкою виставки була авторська вишивка Олександри Яковиної. Її роботи «Кішка щастя», «Дзеркальний струмінь», «Весняний букет» та інші вразили глядачів майстерністю вишивальниці.

Особливий інтерес викликала робота Ганни Тіткової «Гірський ландшафт», яка виконана з клаптиків джинсової тканини.

А для маленьких відвідувачів виставки стали сюрпризом ялинкові кульки, виконані в техніці «кімекомі» (Ганна Ніколаєва) і «Різдвяні чобітки» Натели Мкртічян.

Клаптева техніка перетворює прості шматочки тканини в картини. При уважному розгляді можна побачити, скільки праці і терпіння вкладено в кожну роботу. Відвідувачі виставки отримали заряд гарного настрою і позитивних емоцій.

Виставка клаптикового живопису клубу «Чарівна скринька» в бібліотеці-філії №22Виставка клаптикової живопису клубу «Чарівна скринька» в бібліотеці-філії №22Члени квілт-клубу «Чарівна скринька» Ганна Ніколаєва та Ольга Кафтанова в бібліотеці-філії №22Прихватки і косметички Ольги Кафтанової в техніці печворкЧлени квілт-клубу «Чарівна скринька» Ганна Ніколаєва та Ольга Кафтанова в бібліотеці-філії №22

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024