Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Жити, діяти, любити…»

Поетеса та письменниця Леонтина Красношапка Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина»17 березня 2018 року у Центральній міській бібліотеці ім.В.Г.Бєлінського відбувся творчий вечір відомої харківської поетеси, письменниці та перекладачки Леонтини Красношапки, яка презентувала свою нову літературно-музичну програму під назвою «Жити, діяти, любити…».

Леонтина Миколаївна обдарована поетеса та письменниця, яка добре знайома харківським шанувальникам музики та поетичного слова. Вона багато виступає на творчих майданчиках нашого міста, приймає активну участь у музичних вечорах та концертних програмах.

Крім активної творчої діяльності Леонтина Миколаївна багато часу приділяє спілкуванню з талановитими харківськими поетами, бардами та авторами-виконавцями. Вона багато років є членом клубу пісенної поезії ім. Ю. Візбора та Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”, де веде активну діяльність...

Автор-виконавець Володимир Фоменко Виступ дитячої літературно-театральної студії «Планета»

З Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського Леонтину Красношапку пов'язує багаторічна, щира дружба, вона багато разів виступала перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з цікавими  літературно-музичними вечорами та композиціями.

У творчому вечорі Леонтини Миколаївни приймали участь талановиті вихованці літературно-театральної студії «Планета», які дуже гарно читали дитячі вірші відомої поетеси. Відомий харківський майстер художнього слова Андрій Яненко емоційно читав чудові прозові мініатюри Леонтини Миколаївни.

Прикрасою творчого вечора Леонтини Красношапки «Жити, діяти, любити…» став чудовий виступ відомих харківських авторів-виконавців Володимира Фоменка, Лариси Медухи та Юрія Ільічова, які виконували пісні на вірші талановитої поетеси.

Учасники та гості творчого вечора Леонтини Красношапки «Жити, діяти, любити…»

Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло приймали усіх учасників та гостей творчого вечора Леонтини Красношапки «Жити, діяти, любити…», багато спілкувалися з ними, дарували квіти…


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024