Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Цей день ми не забудемо ніколи»

Виступ Елеонори Михайлівни Комаревської на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22 Виступ поета Олександра Микитовича Полонського на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22 12 травня 2018 року в читальному залі бібліотеки-філії № 22 було багатолюдно. Члени Клубу Цікавих Зустрічей «У колі друзів» і читачі бібліотеки різного віку зібралися, щоб разом відзначити День Перемоги. Більшість присутніх знають про війну не з чуток. Вони - діти тієї війни, і в їх пам'яті ще живі її страшні сторінки і не зникнуть ніколи.

Почесними гостями вечора були артисти творчого колективу «Однодумці», які подарували всім свій талант і свою творчість. Вечір вела керівник і творчий натхненник колективу Елеонора Михайлівна Комаревська. Вона поділилася спогадами про своє воєнне дитинство, прочитала вірші про війну.

Виступ поета Юрія Миколайовича Слепушенко на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22 Виступ Людмили Миколаївни Дьяченко на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22 Виступ творчого колективу «Однодумці» на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22

Відомі харківські поети Юрій Слепушенко, Олександр Полонський і Ніна Лебеденко прочитали свої вірші, присвячені війні і рідним, які брали участь в ній.
Автори і виконавці Юрій Іллічов, Людмила Дяченко та Валентина Шевченко порадували присутніх піснями на свої вірші і вірші харківських поетів.

Виступ Валентини Олександрівни Шевченко на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22 Виступ поетеси Ніни Лебеденко на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22 Виступ Юрія Іллічова на вечорі «Цей день ми не забудемо ніколи» в бібліотеці-філії №22

«Родзинкою» вечора стала участь присутніх у флешмобі «Заспіваймо, друзі». Всі з великим задоволенням згадали пісні своєї юності і самі виконали їх під акомпанемент Людмили Дяченко.
Музика та поезія, посмішки і сльози, радість від Перемоги і непоправна біль від втрати рідних - все це було на вечорі. Пам'ять про тих, хто подарував нам перемогу, живе в наших серцях, і від нас залежить, щоб наші діти й онуки теж пам'ятали про них.
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024