Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси»

Шумно, весело, креативно пройшов тренінг «Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського.
5 і 6 вересня 2018 року співробітники публічних бібліотек міста Харкова слухали про інновації в створенні і просуванні рекомендаційних бібліографічних ресурсів: буктьюб, фанбук, букслем, лонгрід. Про лонгріди більш докладно: типи, теми, правила створення, сервіси та багато прикладів, цікавих і показових!

 foto1  foto1  foto1 «Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського. «Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського.

Вивчили сервіси для створення віртуальних виставок. Тут обов'язково потрібно знати, які програми використовувати для створення, які сервіси для розміщення віртуальних виставок. Вивчили алгоритм роботи над виставкою, елементи, оформлення, навігація, дизайн та сервіси для розміщення віртуальних виставок з різними можливостями. І знову багато цікавих прикладів!
Тренери, провідні фахівці ХДНБ ім. В. Г. Короленка Людмила Володимирівна Глазунова і Катерина Миколаївна Вірютіна цікаво, захоплююче і професійно донесли до кожного з присутніх всі можливості і переваги нових ресурсів.

«Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського.  foto1  foto1 «Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського. «Сучасні бібліотечні продукти - сучасні способи просування книги в бібліотеці. Віртуальні виставки: нові сервіси» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського.

А ще був Book Slam - змагання на кращу «рекламну компанію» з просування обраної книги! Учасники поділилися на кілька команд. Завдання команди - краще розрекламувати книгу і це за 3 хвилини! Всім сподобалось!
У практичній частині - створювали віртуальну виставку в genially. Вийшли цікаві проекти, і це при тому, що ми вчилися! При презентації виставок, розбиралися типові помилки.

Всім колегам - спасибі! Всім учасникам - нових творчих успіхів! 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024