Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«МамоТатоФест»

Вручення  подяк  дітям Виставка малюнків «Мій чарівний сон» 6 жовтня 2018 року розпочався загальноміський сімейний фестиваль «МамоТатоФест», який реалізувався завдяки підтримці Управління інноваційного розвитку та імеджевих проектів Харківської міськради.

Бібліотека-філія №35 для дітей взяла активну участь в даному заході. Так на основі нашої бібліотеки був організований конкурс малюнків «Мій чарівний сон» (діючий з 10.09 - по 10.10).

Виставка малюнків «Мій чарівний сон» Майстер-клас «Зайчик на пальчик»На конкурс були надані роботи талановитих учнів харківських шкіл. Всі бажаючі і відвідувачі бібліотеки мали можливість познайомитися з барвистими, яскравими, душевними роботами юних талантів. Буяння фарб і неймовірність сюжетів вразили всіх.

В рамках фестивалю в бібліотеці - філії №35 для дітей також відбулася лекція психолога Тетяни Дорохової «Маніпуляції в сімейних відносинах», де присутні змогли прослухати цікаву лекцію, задати свої питання і отримати кваліфіковані відповіді на них, знайти вихід з тієї чи іншої складної життєвої ситуації . Також в цей день відбувся майстер-клас «Зайчик на пальчик», для самих юних учасників фестивалю. А провела його Горбенко Олена Дмитрівна.

Діти разом з мамами створили крихітних зайчиків-оберегів. Спільна творчість принесло багато радості та позитивних емоцій. Продовжився фестиваль у Палаці студентів ХПІ вже 7 жовтня. Де увазі глядачів і гостей фестивалю запропонували заключний гала-концерт. Виступали творчі колективи та талановиті діти міста Харкова. Завзято, весело, яскраво проходило свято, даруючи присутнім заряд бадьорості та гарний настрій. Це по-справжньому було сімейне свято, на якому всім учасникам фестивалю були вручені подяки від Громадської організації «Центр розвитку« Майбутні генії »».Таку вдячність отримала і бібліотека-філія № 35 для дітей.

Майстер-клас «Зайчик на пальчик» Лекція психолога Тетяни Дорохової «Маніпуляції в сімейних відносинах»

Ми висловлюємо подяку організаторам фестивалю «ТатоМамоФест» за те, що вони надали нам і нашим читачам, можливість взяти участь в даному проекті. Двері нашої бібліотеки завжди відкриті для цікавих, талановитих, позитивних, креативних людей. Завдяки таким знайомствам ми ростемо і розвиваємося. Сподіваємося на подальшу співпрацю.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024