Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Жіночий погляд”

Надія Новгородова – керівник сектору «Жіночий погляд» Члени жіночого клубу «Лада» на зустрічі з психологом13 січня 2019 року в Центральній міській бібліотеці ім.В.Г.Бєлінського відбулося засідання сектору “Жіночий погляд” Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”.

Сектор “Жіночий погляд” веде велику роботу з надання дієвої допомоги жінкам. У цьому секторі працюють висококласні фахівці (юристи, психологи, соціологи), які планують та здійснюють різноманітні зустрічі, тренінгі, індивідуальні бесіди…

Сьогодні планову зустріч з членами Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада” провела досвідчений практикуючий психолог Надія Володимирівна Новгородова.

Зустріч з жінками Надія Володимирівна провела у формі щирої бесіди. Досвідченому фахівцеві дуже швидко вдалося зняти напругу аудіторії, змусити абсолютно усіх присутніх підключитися до роботи. Усі жінки залюбки відповідали на запитання Надії Володимирівни, активно працювали з тестами, приймали участь у рольових іграх…

Ця зустріч одна із запланованих зустрічей з циклу під загальною назвою “Знакомясь с самим собой…”. До цього циклу заплановано включити бесіди, лекції та зустрічі з провідними фахівцями нашого міста, які навчатимуть жінок ретельно прислухатися до потреб свого організму, боротися з поганими звичками, приймати і любити себе…

Надія Володимирівна Новгородова, як керівник сектору “Жіночий погляд” Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”, дуже серьозно ставиться до проблем сучасної жінки, і тому вона намагається запрошувати до жіночого клубу для консультацій найкращих фахівців Харкова.

Головне завдання таких спілкувань – це вчасне виявлення гострих психологічних проблем жінок, членів Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”, підтримати їх та надати їм вчасну професійну допомогу.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024