Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»

 Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»  Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!» 27 і 28 березня 2019 року в Центральній міській бібліотеці Бєлінського відбувся черговий тренінг з циклу «Бібліотека в віртуальному просторі» - «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!».

Організатори ХДНБ ім. В. Г. Короленка та ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського, за підтримки - Харківського обласного відділення ВГО «Українська бібліотечна асоціація».
Представники бібліотек ЦБС міста обговорювали етапи розвитку публічних бібліотек з урахуванням їх місії та специфіки; створювали новий образ бібліотеки з урахуванням інноваційних методів діяльності; отримували і аналізували новий досвід; формували моделі і напрямки бібліотечного маркетингу!

 Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»  Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»

Креативні тренери Олег Соцков, Антоніна Тищенко, Світлана Бацамут, Катерина Вірютіна, Тетяна Буланенкова, Марія Конопляннік побудували кожен день тренінгу з трьох блоків.
День перший: формували поїзд бібліотечних сервісів та інновацій, міркували про формат розвитку бібліотек (Олег Соцков), про молодих бібліотекарів та їх перспективи, дискутували про бібліотечну освіту (Світлана Бацамут), вивчали ай-тi безпеку, як зберегти свою інформацію від недоброзичливців (Антоніна Тищенко). А ще були тести, ситуаційні ігри, не обійшлося і без релаксації.

 Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»  Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»

Другий, не менш насичений і напружений день: як же краще залучити читача до бібліотеки, яким чином це відбувається в бібліотеках світу (Катерина Вірютіна), можливості просування книг, як дитячих, так і дорослих library experience «Креатив-івент як просування дитячих книг» (Тетяна Буланенкова), бібліотека та Instsgram - це хороше поєднання - показано на власному прикладі (Марія Конопляннік).
Талановита команда тренерів; активні, зацікавлені слухачі. Новий досвід, нові враження!

 Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»  Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»  Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!»  Тренінг «Шістка креативних бібліотекарів: оптимізуємо, модернізуємо, просуваємо!» «Шестерка креативных библиотекарей: оптимизируем, модернизируем, продвигаем!»

Подяка всім: організаторам, тренерам та учасникам за їх активну участь і бажаємо професійних і творчих перемог!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024