Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Перлини академічного вокалу»

Солісти Артем Бражник та Кирило Тищенко 23 листопада 2019 року Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського підготувала для шанувальників класичної музики вечір відомого харківського співака, соліста Харківської обласної філармонії Артема Бражника під назвою «Перлини академічного вокалу», який пройшов з великим успіхом у приміщенні Харківського художнього музею. 

Артем Бражник талановитий співак, добре знайомий харківським шанувальникам академічного співу, класичної музики та поетичного слова. Він багато виступає на творчих майданчиках нашого міста, приймає активну участь у музичних вечорах та концертних програмах.
З ЦМБ Бєлінського Артема пов'язує багаторічна, щира дружба, він багато разів виступав перед відвідувачами літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» з цікавими музичними вечорами та сольними програмами.

Концертмейстер Валерій Олешко

Крім активної співочої діяльності багато часу приділяє спілкуванню з молодим творчим поколінням, щиро ділиться своїм досвідом та знаннями… В свою нову сольну програму «Перлини академічного вокалу» Артем Бражник запросив молодого талановитого соліста Харківського національного університет мистецтв ім. І. П. Котляревського Кирила Тищенка, який виконав романси Олександра Даргомижського та Антона Рубінштейна. Цікавим для глядача став музичний твір Вільбоа на слова Язикова «Моряки», який виконав Артем Бражник в дуеті з Кирилом Тищенком. 
Акомпанував Артему Бражнику відомий харківський концертмейстер Харківської обласної філармонії Валерій Олешко, який досконалим виконанням музичних творів вдало підкреслював чудовий спів талановитого соліста. В концертній програмі «Перлини академічного вокалу» Валерій Олешко виступив і як талановитий піаніст. Справжнім подарунком для вимогливого слухача стало віртуозне виконання Валерієм Олешко вальсу до драми Михайла Лермонтова «Маскарад» Арама Хачатуряна.

Перед концертом

І сьогодні, в затишній виставковій залі Харківського художнього музею, знов звучали чудові романси у виконанні талановитого харківського співака Артема Бражника, даруючи усім присутнім світлу радість, віру, надію та любов...
Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» дуже тепло приймали усіх учасників програми «Перлини академічного вокалу», багато разів викликали солістів на біс, дарували їм квіти…

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024