Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Я – женщина…»

«Я - женщина...» На час обмеження у зв’язку із світовою пандемією в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського, у  рамках роботи онлайн літературно-дискусійної платформи «Сучасник», проводиться презентація нового випуску літературно-художнього альманаху «Я – женщина…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада».

Дванадцять років плідне працює в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада». За цей час до клубу вступило багато чудових творчих жінок, яких переповнює бажання зробити цей світ яскравішим та світлішим… Членами нашого клубу стали жінки різних вікових груп, національностей та професій, але усіх їх об’єднує активна життєва позиція, увага до людей та бажання допомогти їм.
 
Крім активної співпраці з багатьма жіночими об’єднаннями та клубами, участі у конференціях та семінарах члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» приділяють багато часу роботі з творчо обдарованими жінками, надають їм допомогу у розкритті їх творчих здібностей та талантів.
 
Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада» щорічно проводить творчий конкурс «Грані майстерності» та свій літературно-художній альманах «Я – женщина…». Приймаючи участь у роботі Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», кожна жінка прагне розкрити свої таланти, розказати про свої захоплення, знайти важливу справу, взяти участь у цікавих конкурсах, вікторинах, творчих зустрічах і таку можливість їм дарує літературно-художній альманах «Я — женщина...».
 
Завжди яскраво та цікаво проходили в Міжнародному жіночому клубі духовного спілкування «Лада» презентації нових випусків літературно-художнього альманаху «Я – женщина…». Ці святкові заходи збирали багато талановитих жінок та гостей із багатьох міст України та закордону… 
 
Сьогодні ми вимушені провести презентацію тринадцятого випуску альманаху «Я – женщина..» у режимі перегляду, але сподіваємося на ваше розуміння і дистанційну участь.
Бажаємо вам приємного перегляду! 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024