Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора

Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора Більше ніж 10 років міцна дружба пов'язує Центральну міську бібліотеку ім. В. Г. Бєлінського та Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада» з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора.
Багатьом талановитим поетесам і авторкам-виконавицям жіночого клубу «Лада» дав путівку в творче життя КПП ім. Ю. Візбора. Члени клубу завжди і в усьому допомагали, підтримували в усіх починаннях жінок клубу «Лада», проводили спільні заходи: літературно-музичні вечори, презентації та свята.
У кожному з випусків альманаху «Я – женщина…» ми зустрічаємося з віршами поетес КПП ім. Ю. Візбора, які мають членство і в Міжнародному жіночому клубі духовного спілкування «Лада». Приємною новиною було і те, що багато з наших жінок брали участь і перемагали в різних номінаціях щорічного творчого конкурсу «Грані майстерності» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада». Переможницями в різних номінаціях конкурсу були: Ольга Андрус, Ольга Біда, Леонтина Красношапка, Валерія Білоус, Лариса Французова, Надія Новгородова.

Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора

В рамках підготовки до святкування шістдесятиріччя КПП ім. Ю. Візбора члени клубу взяли активну участь в конкурсі-фестивалі сучасної української поезії «Мова калинова», який разом з Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського провели Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада», Харківське відділення Національної спілки письменників України та Харківський Клуб Пісенної Поезії ім. Ю. Візбора.
Особливу підтримку та увагу надає Міжнародному жіночому клубу духовного спілкування «Лада» літературне об'єднання «Третій Цех» і його керівник, Олег Бондар. На базі «Третього Цеху» в Харківському будинку вчених, завжди в традиційно доброзичливій атмосфері, проходили презентації практично всіх випусків літературно-художнього альманаху «Я – женщина…». На сторінках альманаху свої твори друкували талановиті поетеси: Ольга Андрус, Ольга Біда, Лариса Французова, Ольга Підлісна, Валерія Білоус, Ніна Лебеденко, Надія Іванова, Тетяна Беззубкіна. Світлана Єфремова, Галина Пашкова, Оксана Кошелева, Валентина Журавель, Наталя Каліненко, Юлія Стовпівська, в різні часи гостями альманаху були поети Олег Бондар та Олександр Мельник.

Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора Творча дружба Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Юрія Візбора

В лютому 2020р. Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського та Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада» разом із КПП ім. Ю. Візбора провели літературно-музичний конкурс до Дня св. Валентина під назвою «Я серце віддаю коханню…». 
З особливим відчуттям виступали у виставковій залі Харківського будинку вчених і вже добре відомі поетеси, і зовсім молоді літератори. Фото і відео-репортажі про ці спільні творчі вечори публікувалися на інтернет-сторінках КПП ім. Ю. Візбора і його підрозділу «Третього цеху».


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024