Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Філософія любові…»

Молоді голоси Харківщини: Міла Машнова

Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського розпочинає  новий проект під назвою «Молоді голоси Харківщини»  – це новий цикл зустрічей з молодими поетами Харкова. Ми чекаємо в гості вже добре відомих молодих поетів, які презентуватимуть свої нові поетичні збірки та зовсім молодих поетів-початківців…

Сьогодні у нас в гостях молода, але вже добре відома усім шанувальникам поезії, харківська поетеса Міла Машнова.

Поетеса Міла Машнова Виступ в Будинку вчених

Міла Машнова за фахом юрист, авторка багатьох поетичних збірок (серед яких: «НеОна», «Синдром Адели» (Вестфалыя; Хантсвил (Онтарио), талановитий організатор та продюсер.

Талановиту поетесу багато років пов'язує з Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського стародавня, щира дружба. Вона багато разів виступала перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з творчими вечорами, з презентаціями своїх нових книжок та поетичних збірок.

У 2017 році Міла Машнова брала участь у щорічному міському літературному конкурсі «Людина. Доля. Епоха.» і у номінації «Поезія» отримала Диплом 1 ступеню та золоту медаль.

Презентація альманаху в НСПУ Робота в журі конкурсу «Харківград» Виступ в ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського

У 2014-2015 роках Міла Машнова ставала переможницею і у творчому конкурсі «Грані майстерності» (Номінація «Поезія») Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада».

Поезія Міли Машнової стає справжньою прикрасою і літературно-художніх альманахів «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», читачки якого завжди чекають на її вірші.

Талановита харківська поетеса багато спілкується з молодими поетами та авторами-виконавцями Харкова, допомагає їм відшукати свій творчий стиль...

Міла Машнова – талановитий організатор молодіжних конкурсів та фестивалів, багато разів входила до складу журі молодіжних літературних конкурсів (літературний конкурс «Харківград»).

На творчих вечорах Міли Машнової завжди багато молодих харківських поетів та поетів-початківців. Вони уважно слухають улюблену поетесу, приємно дивуються красою її поетичних образів, захоплюються її чудовою манерою декламації…

Читачі та гості Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського завжди чекають на зустріч з Мілою Машновою, бо зустріч з її чудовою поезією – це завжди свято!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024