Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Переможці дитячого музичного конкурсу «Музичний дивосвіт» приймають вітання

Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського багато років плідно співпрацює з багатьма закладами культури та освіти нашого міста. Разом з нашими друзями співпрацівники нашої бібліотеки готували і проводили цікаві творчі зустрічі, літературно-музичні та тематичні вечори, музичні програми, екскурсії, вікторини та свята.

З дитячою музичною школою № 13 ім. М. Т. Коляди Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського співпрацює вже понад 10 років. За цей час було проведено багато цікавих сумісних заходів, талановиті учні разом із педагогами брали участь в музичних програмах, літературно-музичних вечорах, готували музичне оформлення Міжнародного фестивалю-конкурсу сучасної української поезії «Мова калинова».

В цьому році Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського було започатковано проведення дитячого музичного конкурсу «Музичний дивосвіт» задля розвитку музичної культури та формуванню музичного смаку юних музикантів. Конкурс є культурно-мистецьким заходом для музично обдарованих учнів дитячої музичної школи № 13 ім. М. Т. Коляди – читачів Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського. 

Метою дитячого музичного конкурсу «Музичний дивосвіт» є активізація творчого життя музично обдарованих учнів дитячої музичної школи № 13 ім. М. Т. Коляди та  надання їм дієвої допомоги у розвитку їхніх творчих здібностей; створення умов для творчого, інтелектуального і духовного розвитку музично обдарованих дітлахів; розширення культурних зв’язків між освітніми закладами та установами культурологічного напрямку.

Під час дії карантинних обмежень дитячий музичний конкурс «Музичний дивосвіт» став значною подією як в житті учнів і викладачів дитячої музичної школи № 13 ім. М. Т. Коляди, так і в роботі відділу обслуговування Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського. Усі хотіли зробити для учасників музичного конкурсу справжнє свято класичної музики. В цьому році дитячий музичний конкурс «Музичний дивосвіт» присвячується 265-річчю від дня народження Вольфганга Амадея Моцарта та творчому спадку Віденських класиків.

Звичайно, ми планували провести яскраве свято на честь переможців дитячого музичного конкурсу «Музичний дивосвіт», але життя знов вносить корективи в наші плани. Тому усім  шанувальникам класичної музики ми пропонуємо послухати святковий виступ переможців конкурсу дистанційно. А ми вітаємо переможців дитячого музичного конкурсу «Музичний дивосвіт» і бажаємо їм успіхів та творчого натхнення!

Переможці дитячого музичного конкурсу «Музичний дивосвіт»

Номінація «Фортепіано»

1 місце

Грушко Анастасія

Ніщеретова Злата 

Василько Василіса

2 місце 

Волков Дмитро 

Забігайло Злата 

Пирятинська Аліса 

Удовіченко Єлизавета 

3 місце

Ольховська Вікторія 

Шеїна Христина 

Байбіков Євген 

Бахтіна Вікторія (муз. відділення для дітей з вадами зору) 

Фурсова Вікторія (муз. відділення для дітей з вадами зору)

Номінація «Акомпанемент»

1 місце

Грушко Анастасія

Номінація «Оркестрові струнно-смичкові інструменти»

1 місце

Сорокіна Марія

3 місце

Санжаровський Іоан

Номінація «Народні інструменти»

1 місце

Уманцев Олег 

Федорцов Андрій

Руднєва Поліна

2 місце

Колісник Марія

Климов Віктор

Кузьменков Святослав

Крижанівський Іван

3 місце

Серпухова Марія

Лановий Ярослав

Номінація «Інструментальні дуети»

1 місце

Ніщеретова Злата та Волкова Аліна

Крижанівський Іван та Лановий Ярослав

Номінація «Вокал»

2 місце

Вітренко Михайло

Тарасенко Марія

3 місце

Патій Олександр

Богоровська Анастасія


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024