Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Дарую майстерність…

Звітна виставка робіт студентів та викладачів Харківського художнього училища

Жінки Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» декілька років поспіль відвідують традиційні звітні виставки робіт студентів та викладачів Харківського фахового вищого художнього коледжу під назвою  «Дарую майстерність…», що проходять в галереях та виставкових залах нашого міста.

Зустріч з новим та цікавим – завжди подія, тому ми з нетерпінням чекали на відкриття цьогорічного свята краси та мрії…

22 травня жінки Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» завітали в гості до стародавніх друзів – співпрацівників Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва на відкриття традиційної звітної виставки робіт студентів та викладачів Харківського фахового вищого художнього коледжу «Дарую майстерність…» і, нарешті, отримали довгоочікувану нагоду – зустріч зі світом краси, естетичну насолоду та гарний настрій.

На виставці було представлено широкий спектр живописних та  графічних робіт студентів та викладачів Харківського фахового вищого художнього коледжу.

Мистецтво студентів та викладачів базується не тільки на кращих традиціях та наробітках класичного академічного мистецтва, але і відкрите до інших художніх напрямків, стилів та тенденцій у мистецтві.

Не залишаються поза увагою молодих художників і абстрактне мистецтво та нові мистецькі течії.

Яскрава та цікава виставка «Дарую майстерність…» не тільки порадувала глядачів оригінальними рішеннями та знахідками, а й і надала змогу поспілкуватися з молодими художниками, дізнатися про їхні мрії та плани на майбутнє…

Дуже важко було залишати цей світ краси та натхнення, тому ми ласкаво запросили талановитих митців в гості до Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського порадувати читачів та гостей бібліотеки своїми чудовими роботами.

Літо подарує художникам нові враження, нові фарби, нові сюжети та натхнення. А осінь, як завжди, порадує зустрічами з новими цікавими роботами…

Виставка «Дарую майстерність…» 2021р. Народження картини В майстерні художника Світ мистецтва, що зачаровує… Омріяна Венеція

«Нарциси» Софія Купіна «Поле» Олександра Харченко «Протистояння» Олексій Александров «Ритми міста» Ольга Проценко


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024