Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Поетичний стан душі…

Президентка Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Ганна Абрамова

9 липня 2021 року відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» та члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», що вже багато років плідно працюють при Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського, прийшли до Харківської обласної організації Національної спілки письменників України на цікаву зустріч з поетами Харкова.
 
Президентка Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Ганна Абрамова щиро привітала усіх з чудовою нагодою, нарешті, зустрітися, поспілкуватися один з одним, а головне, почути і вже відомих харківських поетів, і зовсім молодих авторів-початківців. 
 

Поетеса Міла Машнова

Дуже вразили слухачів щирі вірші молодих поетес Олени Зозулі та Катерини Бойченко. Дівчата презентували свої перші поетичні збірки, розповіли про те, як починали робити перші невпевнені кроки в поетичному просторі, з хвилюванням читали свої вірші…
 
Цікавою була для слухачів зустріч і з відомими талановитими поетесами Харкова – Ольгою Андрус, Леонтиною Красношапкою, Ніной Лебеденко та Мілою Машновою
Відомі поетеси не тільки читали свої чудові вірші, а й і розповіли про свої плани, анонсували свої виступи, розповіли про те, де ї коли пройдуть їхні творчі вечори та літературні зустрічі.
 

Поетеса Ніна Лебеденко

Головною перлиною літературної зустрічі «Поетичний стан душі…» стала ретро презентація усіх випусків літературно-художнього  альманаху «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада». Президентка клубу розповіла учасникам літературної зустрічі про те, коли вийде з друку наступний випуск альманаху і запросила молодих поетес, Олену Зозулю та Катерину Бойченко, до співпраці. 
 
Молоді авторки довго спілкувалися з відомими харківськими поетесами, просили дати оцінку їхнім поезіям, уважно слухали зауваження та поради…  
Відвідувачам літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» та членам Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» дуже сподобалася зустріч з поетами Харкова, вони були вдячні за цікаві вірші та пізнавальні розповіді, щиро дякували за чудові  враження та добрий настрій.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024