Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Ти можеш бути

Творчий вечір письменниці Яни Вовк
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського багато років співпрацює з творчою елітою нашого міста  –  це творчий майданчик для зустрічей і спілкування з поетами і письменниками, музикантами і співаками, художниками і майстрами народної творчості… Але для відвідувачів літературно-музичної вітальні «Слобожанщина», для читачів і гостей нашої бібліотеки найцікавішими були і є творчі зустрічі з молодими поетами і письменниками  Харкова. Ми радо запрошуємо в гості і вже добре відомих літераторів і зовсім молодих авторів-початківців…
 
9 жовтня 2021 до нас завітала молода, але вже добре відома усім шанувальникам хорошої філософської прози, харківська письменниця Яна Вовк.
Яна Вовк за фахом педагог, вона багато років працює з дітьми, вивчаючи психологію дитини, прояви її характеру та особливості сприйняття дитиною  навколишнього світу. Авторка багатьох збірок сучасної української прози, що змушує читача занурюватися у складну психологію людського життя, вирішувати складні філософські питання…
 
В 2021 році Яна Вовк стала лауреатом Міжнародної літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша за книгу «Там, де немає дзеркал» і лауреатом щорічного літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.», який багато років проводить Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського за підтримки Харківського департаменту культури.
Для відвідувачів літературно-музичної вітальні «Слобожанщина»  це перша зустріч з Яною Вовк, талановита авторка презентувала читачам свою нову книгу «Ти можеш бути», читала уривки оповідань, розповідала про те, як з’являються сюжети та образи її героїв…
 
На творчому вечорі Яни Вовк була присутня видавниця Наталя Васильєва, яка багато співпрацює з авторкою та видає її книжки.
Проза Яни Вовк життєва та жіноча, в книжках талановитої авторки багато цікавих прикладів і ситуацій, що потребують суто жіночої участі і мудрого рішення. Мабуть, тому творчістю Яни Вовк зацікавилися жінки Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада». І ми впевнені, що філософська проза Яни Вовк стане справжньою прикрасою чергового випуску літературно-художнього альманаху «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», читачки якого завжди чекають на яскраві та життєві твори сучасних українських поетів та письменників.
 
Творчий вечір Яни Вовк пройшов в атмосфері взаєморозуміння та зацікавленого спілкування. Читачі та гості Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського ставили багато запитань талановитій письменниці, цікавилися творчими планами на майбутнє, просили підписати на пам'ять її книжки, бо зустріч з чудовою прозою Яни Вовк – це завжди літературне свято! 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024