Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Я – жінка…

Ретро презентація літературно-художніх альманахів «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада»
 
20 листопада в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського пройшла ретро презентація усіх випусків літературно-художніх альманахів «Я – жінка…».
Літературно-художній альманах «Я – жінка…» регулярно виходить з 2011 року завдяки спонсорській підтримці постійного спонсора Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Людмили Павлович.
 
В Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського зібралися талановиті жінки, члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», твори яких були опубліковані в літературно-художніх альманахах «Я – жінка...» (Випуски 1-13).
Президент Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Ганна Абрамова привітала жінок та розповіла про підготовку чотирнадцятого випуску літературно-художнього альманаху «Я – жінка…» до друку.
 
Особливо популярною у читачів є рубрика нашого альманаху «Поэзия – души моей обитель». В цій рубриці друкували свої вірші не тільки відомі харківські поетеси, а й і поетеси з різних областей України та з Німеччини, Ізраїлю, Польщі, США, Китаю та Литви.
Сьогодні свої нові вірші презентувала харківська поетеса, письменниця та перекладачка Леонтина Красношапка. 
Привітати членів Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» з ретро презентацією літературно-художніх альманахів «Я – жінка..» прийшов поет та письменник Віктор Михайлов, який багато разів друкував свої твори на сторінках нашого альманаху в рубриці «Гости клуба».
 
В чотирнадцятому випуску літературно-художнього альманаху «Я – жінка…» читачі зможуть ознайомилися з чудовими творами молодої харківської поетеси та авторки-виконавиці Дарини Мартинюк та письменниці Вікторії Михайлової, які прикрасять рубрику «Юностью трепещущие строки».
Літературно-художній альманах «Я – жінка…» продовжує знайомити читачів з творчістю відомих харківських художників і, звичайно, в новому випуску в рубриці «Кисть художника» на усіх шанувальників живопису чекає нова цікава зустріч.
Зворушлива рубрика «Детская площадка» в альманасі завжди користується особливою увагою читачів. Цікаво спостерігати за творчістю талановитих дівчаток, бачити перетворення початківців на професійних літераторів…
 
Ми з нетерпінням чекаємо на новий випуск літературно-художнього альманаху «Я – жінка…» і сподіваємося на цікаві та багатолюдні презентації на майданчиках багатьох закладів культури та освіти.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024