Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Подарунок для дітей нашого району

Подарунок маленьким відвідувачам бібліотеки сімейного читання № 25 - членам дитячого клубу живого спілкування та розвитку творчих здібностей «дотепний Калампусік» Подарунок маленьким відвідувачам бібліотеки сімейного читання № 25 - членам дитячого клубу живого спілкування та розвитку творчих здібностей «дотепний Калампусік»

У 1991 році у нас в країні набула чинності конвенція ООН про права дитини - міжнародний правовий документ, що визначає права дітей на освіту, користування досягненнями культури, правом на відпочинок і дозвілля, а 30 травня 1998 другим  Президентом України Л.Д. Кучмою був підписаний Указ № 568/98 «Про день захисту дітей», яким українське суспільство приєднувалося до святкування Міжнародного дня захисту дітей 1 червня. З тих пір це свято вважається святом дитинства. Саме до свята дитинства Дзержинська районна в м. Харкові організація ПР зробила подарунок маленьким відвідувачам бібліотеки сімейного читання № 25 - членам дитячого клубу живого спілкування та розвитку творчих здібностей «Дотепний Калампусік». Діти отримали набори кольорового паперу та картону, олівці, фломастери, фарби, пластилін та інші приладдя, призначені для дитячої творчості. Клуб «Дотепний Калампусік» функціонує на базі бібліотеки № 25 вже два роки. Наші маленькі читачі мають можливість не тільки почитати книги, погортати журнали, а й помалювати, зайнятися різними виробами, пограти в настільні ігри під наглядом кваліфікованих бібліотекарів. Особливо пожвавлюється робота клубу в канікулярний час. Дитячі роботи, створені в клубі, згодом беруть участь у конкурсах дитячої творчості, оголошених бібліотекою. На найближчий місяць бібліотекою сімейного читання № 25 оголошені два конкурси. Перший - «Щасливе дитинство» - приурочений до Міжнародного дня захисту дітей; другий - «Українські Державні та народні символи» - до Дня Конституції України. Учасники конкурсів нагороджуються призами. На жаль, не всі родини можуть дозволити собі вивезти дітей на відпочинок на все літо, тому тут підмогою для батьків нашого району з організації дозвілля дітей служить клуб «Дотепний Калампусік». Всі матеріали для дитячої творчості надаються бібліотекою абсолютно безкоштовно! У цьому дуже допомагають небайдужі читачі та зацікавлені організації, насамперед Дзержинська районна в м. Харкові організація ПР. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024