Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«У центрі уваги - принцеса»

Перехідний період - непростий час, коли дитина шукає своє місце у світі, переживає бурю емоцій, спостерігає за змінами та дорослішає. Цікаві для підлітків книги читаються залпом та дають відповіді на хвилюючі життєві питання.
 
Серія романів Мег Кебот, в яких розповідається про пригоди Мії, дівчини королівського походження, яка зіштовхнулася зі звичайними підлітковими проблемами. Книги написані у вигляді щоденників, які веде Міа Термополіс, учениця дев'ятого класу, яка мешкає в Нью - Йорку. Вона живе зі своєю мамою, яка заробляє на життя художницею. Міа ходить у приватну школу і проводить літо з батьком та бабусею у замку у Франції. Її найкраща подруга Лілі Московиць веде власне телешоу. Ці книги для сучасних підлітків на різні випадки життя. Їх точно варто прочитати, щоб відкрити щось нове про кохання, дружбу, успіх і досягнення, навчання та стосунки з батьками.
 
«Шукати друзів» - поняття суб'єктивне. Але, мабуть, кожному підлітку хочеться, щоб поряд був надійний і вірний товариш, з яким і у вогонь, і воду. Метелики в животі вперше - хвилююче, страшно та радісно. Впоратися з хвилею почуттів, що нахлинула, допоможуть книги Мег Кебот, в яких підліток зможе знайти себе, зрозуміти, що це нормально, і зробити висновки. А ще читати книги про перше кохання неймовірно захоплююче - легко асоціюєш себе з героями. У перехідний період з навчанням так само можуть виникати проблеми. Підлітку і так доводиться справлятися з тоною нових відчуттів та емоцій, переживати зльоти та падіння - які вже тут уроки. Але й тут на допомогу приходить сучасна література для підлітків, яка не повчає та не читає нотації, а м'яко розповідає про те, що навчання теж буває класним. Сподіваємось, вам сподобається добірка творів, які цікаво прочитати сучасним підліткам!
 
Бібліотека - філія №35 для дітей рекомендує відеоролик «У центрі уваги - принцеса» до дня народження Мег Кебот.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024