Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Все для тебе…

Святкова концертна програма до Дня св. Валентина
 
Центральну міську бібліотеку ім. В. Г. Бєлінського та Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада» з Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Ю. Візбора поєднує багаторічна міцна дружба.
Багатьом талановитим поетесам і авторкам-виконавицям жіночого клубу «Лада» дав путівку в творче життя КПП ім. Ю. Візбора. Члени клубу завжди і в усьому допомагали, підтримували в усіх починаннях жінок клубу «Лада», проводили спільні заходи: літературно-музичні вечори, презентації та святкові концертні програми.
 
З 2011 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського діє спільний з Міжнародним жіночим клубом «Лада» та Харківським Клубом Пісенної Поезії ім. Ю. Візбора літературно-музичний проект «В обіймах музики слова».
У рамках літературно-музичного проекту «В обіймах музики слова» проводяться: літературно-музичний конкурс «Я серце віддаю коханню» (періодичність вільна), в якому беруть участь творчо обдаровані жінки клубу «Лада», читачі та гості бібліотеки, автори-початківці Харкова та області; презентації літературно-художнього альманаху «Я – жінка…», спільні святкові концертні програми…
Переможці літературно-музичного конкурсу «Я серце віддаю коханню»  отримують змогу брати участь в концертних програмах Харківського Клубу Пісенної Поезії ім. Ю. Візбора.
 
14 лютого Харківський Клуб Пісенної Поезії ім. Ю. Візбора запросив членів  жіночого клубу «Лада» взяти участь в святковій концертній програмі до Дня св. Валентина «Все для тебе…». 
З особливим відчуттям виступали у головній залі Харківського будинку вчених і вже добре відомі поетеси, і зовсім молоді літераторки нашого клубу.
Слухачі із великим задоволенням слухали чудові пісні на вірші Ольги Андрус, Ольги Біди, Лариси Французової, Ольги Підлісної, Тетяни Беззубкіної, Світлани Єфремової, Галини Пашкової, Емілії Песочиної та Ірини Юрчук.
 
Сьогодні, в складний час пандемії та світової нестабільності, яскрава концертна програма до Дня св. Валентина надала сил та віри в добро і авторам-виконавцям, і численним гостям та шанувальникам Харківського Клубу Пісенної Поезії ім. Ю. Візбора.

Емблема літературно-музичного проекту «В обіймах музики слова»Концертна програма Харківського Клубу Пісенної Поезії  ім. Ю. Візбора


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024