Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Людина. Доля. Епоха. 2022 р.»

Літературному конкурсу «Людина. Доля. Епоха. 2022 р.» 
Прес-конференція м. Ужгород
13 червня 2022р. 15-00
 

Главный библиотекарь Центральной городской библиотеки им. В. Г. Белинского Анна Абрамова. Афіша літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха. 2022 р.» м. Ужгород

Сьогодні, коли в нашій країні йде жорстока війна, ми все ж знайшли можливість провести літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха.» і надали можливість обдарованим українцям представити на розгляд журі свої твори.
 
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського щиро дякує за допомогу в проведенні літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» в цьому році директорці Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Олені Анатоліївні Канюкі, усім колегам, представникам СМІ та заступнику голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василю Петровичу Густі
 
Організатори літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» не сподівалися на таку зацікавленість літературним конкурсом і з боку наших колег, і з боку СМІ, і з боку творчої спільноти міста. Ми дуже вдячні за таку важливу та своєчасну допомогу і підтримку.
 

Представники місцевих СМІ Учасники прес-конференції «Літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха»2022 р.»

Прес-конференція, щодо проведення літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха. 2022 р.» проходила 13 червня в приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка і зібрала багато слухачів – це, перш за все наші ужгородські колеги, і представники місцевих СМІ, і літератори Закарпаття, і представники творчої інтелігенції міста.
 
Головний бібліотекар Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського Ганна Анатоліївна Абрамова розповіла про те, як одинадцять років тому було вирішено вперше провести літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха.», про те, як з маленького бібліотечного заходу наш конкурс перетворився, за підтримки Департаменту культури харківської міської ради, в великий знаковий захід не тільки для Харкова, а й і для всієї України. Ганна Анатоліївна запросила літераторів Закарпаття взяти участь в літературному конкурсі, щиро подякувала усім присутнім за підтримку та передала у фонд Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка літературні альманахи «Людина. Доля. Епоха.» та «Я – жінка…» (видання Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» при Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського).
 
Голова журі літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха. 2022р.» .» заступнику голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Петрович Густі повідомив присутніх про те, що з 20 червня журі почне працювати і до 1 липня визначить переможців конкурсу. 
 
Ми з нетерпінням чекаємо на ту мить, коли ми зможемо привітати переможців літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха. 2022р.».


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024