Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«З книгою до перемоги»

Ужгород, набережна Незалежності Виставка-продаж «З книгою до перемоги»

28 червня 2022 року у самому центрі Ужгорода, на набережній Незалежності проходила патріотична акція «З книгою до перемоги». Організатори акції – місцева влада міста, Закарпатська обласна організація Національної спілки письменників України, бібліотеки, видавництва та фольклорні колективи Ужгорода. Акція була приурочена до дня Конституції України і перетворилась на багатолюдне свято. 
Мета акції «З книгою до перемоги» - зібрати якомога більше коштів на підтримку ЗСУ. Поети та письменники Закарпаття надали свої книжки для виставки-продажу, радо спілкувалися з покупцями, розповідали їм про мету цієї акції, надавали свої автографи. Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського теж була запрошена на патріотичну акцію «З книжкою до перемоги».

Книжки, що наближають перемогу Виступ фольклорного ансамблю м. Ужгорода

Головний бібліотекар бібліотеки Ганна Анатоліївна Абрамова привітала усіх присутніх з Днем Конституції, щиро подякувала за підтримку у цей складний час, за допомогу в проведенні літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» директорку  Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Олену Анатоліївну Канюку та заступника голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василя Петровича Густі. 
Ганна Анатоліївна Абрамова розповіла про те, як поети та письменники Слобожанщини радо підтримали патріотичну акцію «З книгою до перемоги» та передали свої книжки для підтримки ЗСУ та до бібліотек Ужгорода і літературного музею Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України.
Першою свої книжки для патріотичної акції «З книгою до перемоги» надіслала талановита харківська поетеса Ольга Андрус. 100 примірників її поетичних збірок будуть передані Закарпатській обласній організації Національної спілки письменників України.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024