Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Покров святий, дай сили Україні»

Виставка дитячих малюнків
до дня українського козацтва та дня захисників і захисниць України
Харків – Ужгород 17-18 жовтня 2022 р.

До виставки новинок української літератури долучають свої твори і харківські літератори Виставка дитячих малюнків «Покров святий, дай сили Україні»

Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського до дня українського козацтва та дня захисників і захисниць України 17 жовтня 2022 р. підготувала та відкрила в Ужгороді виставку дитячих малюнків «Покров святий, дай сили Україні». Захід відбувся в приміщенні Центральної міської бібліотеки Ужгорода.
Цей захід, познайомив читачів та гостей Центральної міської бібліотеки Ужгорода з цікавими роботами обдарованих вихованців дитячої художньої школи міста Південне Харківської області. Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського багато років плідно співпрацює з викладачами та учнями художньої школи – проводить тематичні виставки, конкурси, вікторини. Юні художники беруть участь в оформленні святкових заходів та літературно-художніх видань нашої бібліотеки. 

Розповідь головного бібліотекаря ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського Ганни Абрамової про творчу співпрацю з дитячою художньою школою міста Південне Читачі та гості Центральної міської бібліотеки Ужгорода в захваті від робіт юних художників

Війна зруйнувала все – і нашу цікаву роботу, і наші творчі плани, але усі українці і дорослі, і малі щодня працюють, наближаючи час нашої перемоги. 
Вихованці дитячої художньої школи міста Південне вкладають в свої малюнки частинку свого серця, безкінечну любов до України, велику вдячність нашим захисникам і щиру віру в нашу перемогу!  
Центральна міська бібліотека Ужгорода стала не тільки місцем дистанційних зустрічей з поетами та письменниками Слобожанщини, а й і творчим майданчиком для обдарованих дітей Харківщини де вони можуть представити на огляд широкого загалу свої цікаві роботи – малюнки, вишиванки, петриківський розпис, вироби з природних матеріалів.

ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського вітає колег з 120-річчям від дня створення Центральної міської бібліотеки Ужгорода У кожному дитячому малюнку мрія про перемогу

18 жовтня 2022 року о 13-00  Презентація  виставки дитячих малюнків «Покров святий, дай сили Україні» до дня українського козацтва та дня захисників і захисниць України вихованців дитячої художньої школи міста Південне. У рамках презентації були продемонстровані відеоматеріали про роботу дитячої художньої школи та про місто Південне у довоєнні часи.
У відкритті виставки дитячих малюнків «Покров святий, дай силу Україні» взяли участь провідні художники Ужгорода, поети та письменники Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, представники культурно-освітніх установ і громадськості.
Ми віримо в те, що виставка дитячих малюнків «Покров святий, дай сили Україні» ще більш згуртує та об’єднає усі регіони нашої країни, а наш Харків в найближчий час прийматиме у себе талановитих дітлахів Закарпаття.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024