Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«За Україну, за українців, за життя…»

Зустріч з харківською письменницею Людмилою Охріменко
Харків – Ужгород 18 листопада 2022 р.

Головний бібліотекар Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського Ганна Абрамова та письменниця Людмила Охріменко Людмила Охріменко підписує свій  роман «Оскар» для читачів нашої бібліотеки

Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського провела зустріч з відомою харківською письменницею Людмилою Охріменко під назвою «За Україну, за українців, за життя…». Захід відбувся 18 листопада 2022 року в приміщенні Центральної міської бібліотеки Ужгорода.
Людмила Охріменко – кримчанка, зараз живе і працює в Харкові. Має вищу гуманітарну освіту. Писати почала ще в юності, але вважала своє письменництво аматорським.
Нарешті талановита жінка вирішила поділитися своїми життєвими спостереженнями та враженнями, користуючись щоденниками, які накопичилися за майже сорок років.
Чисельні подорожі Україною і світом, громадська, а в останні роки і волонтерська діяльність підштовхнули авторку до цього кроку.

Автограф на пам'ять Зустріч з Людмилою Охріменко в Центральній міській бібліотеці Ужгорода

Роман Людмили Охріменко «Оскар» став найкращим романом на воєнну тематику 2021 року, який отримав спеціальну відзнаку міжнародного літературного конкурсу «Коронація слово».
У книзі йдеться про долю українського офіцера – спецпризначенця, який на початку 2015 року потрапляє у полон до російських окупантів. Він мріє про втечу з першого дня неволі і робить усе для того, щоб здійснити задумане.
Кого зустрів він «на підвалі»? Як віра предків допомогла йому вижити? Що сталося з його дружиною і чи зустрінеться він з коханою? Чи пробачить йому рідний син? Чи очистить душу помста? Чи гідно воїна танцювати на Київському вокзалі? Як пройти через пекло і вціліти?
Ця книга про людину, чоловіка, кримського татарина, що свято вірить у силу життя.
Головний бібліотекар Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського Ганна Абрамова розповіла про те, як читачі нашої бібліотеки чекають на скору зустріч з Людмилою Охріменко та на знайомство з її новим романом «Оскар».
Людмила Охріменко підписала свій роман «Оскар» для харківських читачів і радо проведе презентацію свого роману в нашій бібліотеці як тільки ми зможемо працювати у звичайному режимі. 
А ось у читачів Закарпаття така можливість є вже сьогодні – кілька примірників своїх книг талановита авторка подарувала Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка, Центральній міській бібліотеки Ужгорода та літературному музею.
Директорка Центральної міської бібліотеки Ужгорода Людмила Михайлівна Ленар була дуже вдячна Людмилі Охріменко за чудову презентацію роману «Оскар» і побажала талановитій жінці творчого натхнення. 
В заході взяли участь поети та письменники Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, представники культурно-освітніх установ і громадськості.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024