Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Літературні дарунки до святого Миколая»

Книжкова виставка
Харків – Ужгород  19 грудня 2022р. 

Закарпатський обласний художній музей ім. Й. Бокшая

З перших днів страшної війни Закарпатською обласною організацією Національною спілкою письменників України була запропонована патріотична акція «З книгою до перемоги», яка була підтримана обласною та місцевою владою Закарпаття, освітніми та культурними закладами, видавництвами та творчими колективи Ужгорода.
Мета акції «З книгою до перемоги» - зібрати якомога більше коштів на підтримку ЗСУ. Поети та письменники Закарпаття надали свої книжки для виставки-продажу, на літературних зустрічах радо спілкувалися з покупцями, розповідали їм про мету цієї акції, надавали свої автографи. Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського теж долучилася до патріотичної акції «З книжкою до перемоги».

Виставкова зала

Поети та письменники Слобожанщини радо підтримали патріотичну акцію «З книгою до перемоги» та передали свої книжки для підтримки ЗСУ та до бібліотек Ужгорода і літературного музею Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України. 
До святого Миколая Закарпатська обласна організація Національна спілка письменників України підготувала нову книжкову виставку-продаж під назвою «Літературні дарунки до святого Миколая», на якій були представлені нові книги талановитих українських поетів та письменників.
19 грудня 2022 в Закарпатському обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая була урочисто відкрита книжкова виставка-продаж «Літературні дарунки до святого Миколая», мета якої – зібрати якомога більше коштів на підтримку ЗСУ.

Книжкова виставка-продаж «Літературні дарунки до святого Миколая»

Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського теж долучилась до святкового заходу і передала до патріотичної акції нові книжки відомих харківських поетів та письменників. На книжковій виставці були представлені нові книги: роман «Оскар» харківської письменниці та волонтерки Людмили Охріменко та нова поетична збірка «Харків. Воєнний щоденник» талановитої харківської поетеси Ольги Андрус
 
В святковому заході взяли участь поети та письменники Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, представники культурно-освітніх установ і громадськості.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024