Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Листівки зі старого альбому»

Арт-екскурс з історії різдвяної листівки
 

«Листівки зі старого альбому»

Коли на Землю приходить свято Різдва Христового, хочеться привітати усіх своїх близьких теплими словами і гарною вітальною листівкою.
Вітальна листівка – незвичайний, проте дуже вагомий елемент будь-якої святкової урочистості, який здатний не тільки створити чудову атмосферу, а й через багато часу оживити в пам’яті всі приємні спогади про минуле. І ще недавно кожна людина перед новорічними і різдвяними  святами, надсилала поштою вітання дорогим серцю людям за допомогою  вітальних листівок.
Це був цілий ритуал: знайти найкращі за малюнком листівки, згадати всіх друзів, родичів, близьких, підписати власноруч побажання кожній рідній людині. А найприємнішим було те, що у відповідь людина також отримувала купу вітань. Листівка була знаком прихильності та особливої уваги й таким же атрибутом свята, як пухнаста ялинка, запах мандаринок, яскраві гірлянди та блискуча мішура.

«Листівки зі старого альбому»

І якщо Вам  цікаво було б дізнатися, коли і за яких обставин з'явилися у світі ці красиві картинки, що приносять радість усім, хто їх отримує, то ми бібліотека сімейного читання запрошуємо всіх бажающих на арт-екскурс «Листівки зі старого альбому». Ви дізнаєтесь багато цікавого: коли і де з’явилися перші різдвяні листівки, хто був автором перщої поштової листівки, про улюблені сюжети новорічних і різдвяних листівок в різних країнах світу, тощо…     
А в кінці арт-екскурсу наш хобі-центр «Сімейка талантів» запрошує Вас на онлайн майстер-клас з  орігамі «Новорічна листівка» від нашої читачки Наталії Мусієнко, керівника гуртка орігамі «Дзунако» ЦДЮТ № 1 м. Харкова. 
Отже, якщо Ви вирішили приємно здивувати своїх рідних та друзів або просто провести вечір творчості разом зі своєю дитиною, то цей майстер-клас саме для Вас. Не забувайте – найкращий подарунок той, що зроблений власними руками. Бажаємо успіхів і приємного перегляду!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024