Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Пухнасті мурлики»

& laquo; Все про кішок і ще трошки & hellip; & raquo;

& laquo; Ось такі кішки & raquo;

 Без кота, жизнь не та…

1 березня 2014 в бібліотеці сімейного читання № 25 пройшов бібліотечний фестиваль, присвячений Міжнародному Дню Котів. Хто ж не любить цих милих ласкавих незалежних домашніх вихованців? Їх люблять дуже, дуже багато людей... Для любителів пухнастих мурликів була передбачена велика програма. Книжкова виставка «Все про кішок і ще трошки ...» включала в себе літературу по догляду за нашими пухнастими домашніми вихованцями в різному віці - від кошенят до поважних персон - і художню літературу про звички і пригоди кішок. 

Майстер-клас «Милі кошенята»

У виставці конкурсних робіт і колекцій «Ось такі кішки!" взяло участь 17 читачів нашої бібліотеки різних віків - від дошкільнят до пенсіонерів. Кущева Є.Є. надала листівки ручної роботи і килимок. Колекції, що складалися з різних предметів - статуеток, м'яких фігурок, листівок, календариків та ін. - продемонстрували: Штонда Н.В., Роханська Є.С., Березина С.І., Борбат В.Б.

Фотографії своїх зворушливих і неповторних домашніх улюбленців надали Рикун М., Кошелева І., Березина С.І., Перькова Г.І., Борбат В.Б., Пивоварова Л. СШ №33 3 «а» кл, Пшонка А. СШ №99 6 «а» кл.

виставка і майстер-клас Сойфер Ганна. Конкурсні роботи

Чарівні малюнки для участі у конкурсі принесли Гур'єва Д. СШ №99 6 «а» кл., Лайзорік М. СШ № 129 4 «а» кл., Бурда В. СШ № 99 3 «в» кл., Пшонка А. СШ №99 6 «а» кл., Бурда І. 6 років. Сойфер А. СШ №50 4 «а» кл., яка зліпила з пластиліну ціле сімейство - кішку, кота і кошеня. Літературну частину конкурсу представляли оповідання «Чарівна кішка Лулукси» К. Дементьєвої (СШ №50 4 »а» кл.) і «Подорож кота Пушка» І. Бурми (СШ № 176 4 «А» кл.).

 

Майстер-клас під керівництвом співробітників бібліотеки з виготовлення аплікацій на котячу тематику «Кішки бувають різні» порадував всіх учасників фестивалю «от мала до велика». І діти і дорослі  із задоволенням вирізали фігурки кішок з кольорового паперу, прикріплювали їх на кольоровий картон і прикрашали стразами. Співробітники бібліотеки доповнювали роботи пам'ятними написами - «1 березня - Міжнародний день Котів». Бабик М. СШ №89 5 «а» кл. і Маркелова М. СШ №50 4 «а» кл. зробили подарунки для мам. Деякі залишили свої аплікації в подарунок бібліотеці. На майстер-класі панувала творча та зацікавлена ​​атмосфера. Бажаючі учасники фестивалю могли on-line послухати пісні про кішок і подивитися мультфільми. Особливою популярністю, як виявилося, користується мультиплікаційний фільм про кота Гарфільда. Зацікавили читачів та Інтернет-сайти з афоризмами про котів і кішок ... На закінчення було прослухано літературні конкурсні роботи, читання яких завершилося під заслужені оплески присутніх. Юні учасники конкурсу малюнків і розповідей були нагороджені призами. 

Березина С.И. Майстер-клас Бабик Микита. Подарує свою работу мамі Кущева Є.Є. Майстер-клас Пивоварова Ліза. Майстер-клас Бурма Ігор, Маркелова Маша. Майстер-клас Штонда Н.В. Майстер-клас Гур`єва Даша. Майстер-клас Пшонка Ганна. Майстер- клас Бурма Ігор читає оповідання «Подорож кота Пушка»

«Подорож кота Пушка»

Ігор Бурма СШ № 176 4 «А» кл.

Жив-був собі кіт на ім'я Пушок. Був він вільний, гуляв де хотів, спав, зазвичай, на деревах, їв рибу, мишей ... І ось одного разу, коли він лягав спати на дереві в місті Харкові, прокинувшись, дізнався, що він вже не в місті Харкові, а в Москві. Він здивовано розглядав її, не розуміючи, як він сюди потрапив. А на дереві, насправді, був портал в Москву, але Пушок цього не знав і походжав по Москві. Раптом прямо перед його очима як з-під землі з`явилася лисиця. - Як ти опинилася тут? - Я прийшла сюди через портал. - А де цей портал? - Запитав Пушок. - На дереві, - відповіла лисиця. - Так значить я теж потрапив сюди через портал? - Ну так. А як же ще ?! - А де портал назад в Україну? - Не знаю. Я сюди жити переїхала. - А як тебе звуть? - Запитав Пушок. - Хитрюля. А тебе? - Пушок. - А можеш мені залишити свій номер телефону? - 035667272. Записав? - Так. - Ну все. Пока. Коли-небудь созвонимося. - Пока! За цей час, поки Пушок розмовляв з лисицею, він втомився, приліг на дереві і заснув. Прокинувся він в Берліні. «Потрібно подзвонити лисиці», - подумав Пушок. - Так, Пушок! Привіт, що таке? - Хитрюля, я схоже знову потрапив через портал тільки вже в Берлін. - Гаразд, я зараз приїду. - Привіт! - Сказала лисиця. - Привіт! Мені щось набридло подорожувати. Все, не буду більше спати на дереві. - Ну так. - Сказала Хитрюля, - Зазвичай портали на деревах. - Так чому ти мені раніше не сказала? - Забула! - А як твої справи? - Запитав Пушок. - Так також добре. - Гаразд, я піду шукати собі місце для спання, - сказав Пушок. Він улігся на даху гаража і прокинувся ... в Україні, в Харкові! - Ура! - Закричав Пушок, - Я в Україні! Він подзвонив лисиці і ось що їй сказав: - Хитрюля, я назад потрапив до Харкова. - Я рада за тебе, - відповіла лисиця. Ось що сталося з котом Пушком в місті Харкові.

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024