Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Книжки, які читають діти»

«Книжки, які читають діти»

Міжнародний день дитячої книги підкреслює важливу роль дитячої книги у формуванні духовного і інтелектуального обличчя нових поколінь. Саме тому, бібліотека-філія № 17 для людей з вадами зору ім. Л. Л. Гіршмана хоче показати онлайн та офлайн деякі з багатьох книжок для дітей рельєфно-крапковим шрифтом Брайля «Книжки, які читають діти».
Привернути увагу до літератури, книжкового мистецтва і книжкової культури для дітей з вадами зору, доступності дитячої книги шрифтом Брайля і поширення дитячого читання.
Скреттінг Гюдрун «Антон та інші нещастя» - у житті дванадцятирічного Антона постійно трапляються якісь нещастя. Його мама загинула, коли він був ще маленьким, а сам Антон, як розповів йому тато, з’явився на світ через «прокол у гумі». Хлопчик вирішує довести собі й усім, що він — не випадковість, і для цього йому потрібно здійснити щось вартісне. 

«Книжки, які читають діти»

Гербіш Надійка «Мандрівки з чарівним атласом. Париж» - кажуть, що Париж — це завжди про любов та круасани. Тож Лука й Терезка вирушать у свою третю мандрівку з Чарівним Атласом. Вони ласуватимуть традиційною французькою випічкою, розкриють таємниці Ейфелевої вежі й незбагненного Монмартру, прогуляються вздовж Сени, познайомляться з полотнами знаних імпресіоністів і побачать славетний Нотр-Дам. А ще вони довідаються, чому до Парижу так хочеться повертатися.
Малкович І. «Мед для мами» - мама маленького Зайчика застудилася, і він вирішив піти купити для неї меду, адже чай з медом — найкращі ліки. Але місто велике, а Зайчик — дуже маленький, і він заблукав... Зворушлива історія з ілюстраціями і щасливим закінченням.

«Книжки, які читають діти»

Нанетті Анджела «Мій дідусь був черешнею» - цікава родинна історія хлопчика Тоніно, розказана від його імені. Проста і казкова водночас. Ця історія - повернення в дитинство з його можливістю неможливого і нагадування про те, що дива існують поряд з нами, і що, попри сум, несправедливість та розпач, ми таки зуміємо їх побачити, якщо тільки відкриємо до них серце.

Завітавши до бібліотеки-філія № 17 ви зможете взяти ці або будь-яку іншу книгу за вподобанням. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024