Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Дивовижні ідеї великодніх саморобок»

Інформаційний бюлетень

«Дивовижні ідеї великодніх саморобок» «Дивовижні ідеї великодніх саморобок»

16 квітня святкуємо Великдень! За традицією до Великодня кожна господиня намагається зробити свою оселю найохайнішою і найчепурнішою. І це не дивно, адже одне з найбільших християнських свят є ще й прекрасним приводом запросити до себе давніх друзів чи родичів. Якщо ви справді хочете вразити своїх гостей, подумайте ще й про те, як прикрасити дім до свята Воскресіння. 
Бібліотека сімейного читання пропонує вам кілька оригінальних ідей для творчого дозвілля у нашому інформаційному бюлетені «Дивовижні ідеї великодніх саморобок». Пропонуємо вам розділ з майстер-класами в техніці оригамі від нашої читачки Мусієнко Наталії Валеріївни.

«Дивовижні ідеї великодніх саморобок» «Дивовижні ідеї великодніх саморобок»

Зробити це не так уже й складно, як здається на перший погляд. Варіантів великоднього декору дуже багато. Деякі вироби можна купити, а інші – виготовити своїми руками. Великодній кролик, оригінальна підставочка для паски або крашанки, великоднє курчатко стануть святковим декором вашої оселі. У розділі з ідеями декору знайдете багато посилань, які допоможуть Вам зробити пасхальне дерево, великодній віночок, прикрасити великодній кошик і багато іншого. 
І на останнє у презентації «Незвичайний день сьогодні… День святковий Великодній» познайомитесь з традиціями святкування Великодня у світі. А ще радо запрошуємо Вас до нашої бібліотеки на  книжкову виставку «З Великоднем!». Великдень вже зовсім скоро, поспішайте наповнити свій будинок атмосферою світлого свята. Сподіваємося, наші поради допоможуть Вам у цьому. Вдалої творчості! Гарних  свят!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024