Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Назавжди ти в моєму серці, МАМО… Я дякую тобі за все!»

«Назавжди ти в моєму серці, МАМО… Я дякую тобі за все!»

14 травня українці святкують День матері. З нагоди свята Бібліотека сімейного читання підготувала низку цікавих заходів, серед яких яскрава книжкова виставка «Берегині сімейного вогнища», що познайомить діточок з творами українських письменників і поетів про найважливішу людину в нашому житті.
А наш хобі-центр «Сімейка талантів» запропонував учням району прийняти участь у флешмобі «Подарунок для матусі».
Ми провели захопливі майстер-класи в техніці оригамі «Казковий будиночок - листівка для мами» в онлайн і офлайн форматі, а провела їх талановита харківська майстриня і постійна відвідувачка нашої бібліотеки Мусієнко Наталія Валеріївна.
Діти радо виготовили яскраві паперові листівки і квіти для своїх матусь. Отже, до уваги фотогалерея нашого флешмобу у відеопрезентації «Назавжди ти в моєму серці, МАМО… Я дякую тобі за все!».

«Назавжди ти в моєму серці, МАМО… Я дякую тобі за все!» «Назавжди ти в моєму серці, МАМО… Я дякую тобі за все!»

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні - цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024