Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Про все цікаве на планеті - читай в журналі та газеті!»

«Про все цікаве на планеті - читай в журналі та газеті!» «Про все цікаве на планеті - читай в журналі та газеті!»

Бібліотека Петра Панча пропонує читачам познайомиться з виставкою-інформацією «Про все цікаве на планеті - читай в журналі та газеті!» Тут представлені добірки різноманітних журналів кількох років видань для читачів різних вікових категорій, що надає можливість знайти кожному саме те, що йому подобається. В наш час дитяча періодика здатна замінити дитячі енциклопедії, задачники, розмальовки, адже багато журналів особливу увагу звертають саме на розвиток інтелекту дитини, його творчих здібностей.  
Розкривши журнал «Жасмин», «Моє хобі», «В гостях у казки», ви можете поринути в захоплюючу подорож до чарівної країни рукоділля. Ці журнали допоможуть вам освоіти різноманітні техніки прикладної творчості: оригамі, квіллінг, витинанка, ганутель та багато іншого.

«Про все цікаве на планеті - читай в журналі та газеті!» «Про все цікаве на планеті - читай в журналі та газеті!»

У цих журналах містяться схеми, пояснення і кольорові вкладки для виготовлення квітів та інших яскравих сувенірів з паперу, ниток, тканини тощо. Ви знайдете там майстер-класи, поради, конкурси. 
Для читачів-старшокласників  ми пропонуємо журнал «Однокласник». Він зацікавить вас популярними в наш час серед молоді статтями про аніме та косплей. Тут ви познайомитесь з історією виникнення «аніме», з тим, що лежить в його основі, з першим аніме-серіалом, сучасними поняттями, біографією та творчістю великого Хаяо Міядзакі, з жанрами та особливостями «аніме» та косплея. Ну і звісно, отримаєте відповідь на головні запитання: «Як же все-таки правильно вибирати та дивитися «аніме» та зайнятися косплеем?»
Завітайте до нас в бібліотеку, вам буде цікаво!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024