Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«День Конституції з бібліотекою»

«День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою»

Сьогодні Україна святкує День Конституції. В Бібліотеці сімейного читання відбувся захід «День Конституції з бібліотекою». 
Однією з головних подій була книжково-інформаційна виставка «Конституція України - основний закон держави». Вона складалася з трьох розділів.
Перший розділ: «Конституція Пилипа Орлика – перша конституція у світі», яка була прийнята на зборах козацтва біля містечка Тягина 5 квітня 1710 року. Наші відвідувачі мали змогу дізнатися про основні положення цього історичного документу.

«День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою»

Другий розділ: «Цікаві факти про Конституцію України» розкрив цікаві та маловідомі факти про створення сучасної Конституцію України, що була прийнята в 1996 році. Цей розділ допоміг читачам краще зрозуміти важливість та значення основного закону нашої країни.
Третій розділ: «Українські діти за Конституцією вчаться жити» акцентував увагу на тому, як Конституція України впливає на життя дітей. Наші маленькі читачі  дізналися про свої права та обов'язки, а також про те, як вони можуть бути активними громадянами своєї країни.

«День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою» «День Конституції з бібліотекою»

Крім цього, у читальному залі працював «Куточок творчості» для дітей. Тут наймолодші діти мали можливість розмалювати картинки с державними символам і взяти участь у майстер-класі «З Україною в серці».  А дітки середнього віку  розгадували кросворд «Відгадай  загадки - склади слово». Всі охочі подивились невеличкий відеоролик «Про Конституцію: просто і зрозуміло для дітей».
Всі ці заходи дозволили дітям не лише розважитись, але й отримати нові знання про основний закон нашої країни, державні символи, права та обов’язки.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024