Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Е-Каталоговий тест»

Центральна міська бібліотека пропонує увазі читачів тест на знання користування нашим Електронним каталогом «Е-Каталоговий тест» . Ви знаєте, як користуватись електронним каталогом? Ви користуєтеся електронним каталогом для пошуку книг у бібліотеці? 
Ви знаєте що, Електронний каталог Корпоративної мережі публічних бібліотек міста Харкова розкриває склад та зміст бібліотечних фондів бібліотек Харкова, містить бібліографічні записи на всі види документів, включаючи статті, на різних носіях та у різні хронологічні періоди. Поєднує в собі функції традиційних каталогів, але при цьому пошукові можливості Електронного каталогу значно різноманітніші. Можливості Електронного каталогу дозволяють проводити пошук документів різними способами: за автором, назвою, предметом, видавництвом, та отримувати інформацію про них у реальному режимі часу: місцезнаходження, кількість примірників кожної назви та її доступність у момент запиту, отримувати інформацію про нові надходження. Доступ до Корпоративного електронного каталогу здійснюється з будь-якого комп'ютера, підключеного до Інтернету. 

«Е-Каталоговий тест»

Ви знаєте що, пошукові терміни задаються співробітником бібліотеки за допомогою описової та змістовної каталогізації. Це чимала кропітка робота з фондом яку не побачиш онлайн. Кожна книжечка що є на полиці має бути занесена до електронного каталогу. Багатьох письменників та їх твори можна знайти лише у збірках, тому для вдалого пошуку прізвище письменника зі збірки треба ввести до каталогу окремо. Інформаційно-бібліографічний відділ Центральної міської бібліотеки Бєлінського відновлює роботу з ретро конверсії та аналітичного опису збірок. Тож скоро в Електронному Каталозі корпоративної мережі публічних бібліотек Харкова знайдете ще більше книг, авторів і творів з нашого фонду.

PS: Якщо ви не знайшли видання в електронному каталозі, до ваших послуг традиційні карткові каталоги в стінах бібліотек-учасниць корпорації. Електронний каталог безперервно оновлюється, редагується. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024