Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Всеукраїнський щорічний літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха» приймають бібліотеки Ужгороду

В гостях у Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва Маленькі читачі знайомлять зі своєю бібліотекою

З самого ранку 29 червня учасників літературного свята з нагоди проведення Всеукраїнського щорічного літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» ласкаво запросила Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва.
Директорка бібліотеки Валентина Чіка привітала гостей, розповіла про те, як колектив закладу відгукнувся на пропозицію взяти участь в організації та проведенні Всеукраїнського щорічного літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.». 
Працівники відділу обслуговування Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва провели ознайомчу екскурсію «Книжка вчить дитину любити Україну».

Екскурсія «Ужгородський Скансен – закарпатське село в мініатюрі» Екскурсія «Ужгородський Скансен – закарпатське село в мініатюрі»

Відвідувачі були в захваті від чудових задумок по оформленню інтер’єру, цікавих методичних розробок, ігрових майданчиках, виставок та бібліотечного лялькового театру «Забавка».
В читальному залі працівники бібліотеки підготували оригінальний майданчик для виступів переможців Всеукраїнського літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» в номінації «Світ у дитячих руках» під назвою «Перша спроба пера». 
Дуже сподобались присутнім чудові відеоролики на власні вірші Владислава Дмитрука з Вінницької області, талановитий хлопчик пише чудові вірші, пісні, які емоційно співає, грає на 12 музичних інструментах. Вразили слухачів і виступи талановитих дітей з міста Остер Чернігівської області Аріадни Багінської та Максима Смовського.

Екскурсія «Ужгородський Скансен – закарпатське село в мініатюрі» Екскурсія «Ужгородський Скансен – закарпатське село в мініатюрі» Дарунки від колег

Наші колеги презентували гостям чудовий відеофільм «Таємниці замків Закарпаття», який познайомив з чудовою архітектурою середньовіччя. 
Найцікавішою стала для гостей екскурсія до Закарпатського музею народної архітектури і побуту під відкритим небом «Ужгородський Скансен – закарпатське село в мініатюрі».
А о 15 годині переможців і учасників Всеукраїнського щорічного літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» запросили колеги з Ужгородської публічної бібліотеки. Директорка бібліотеки Людмила Ленарт привітала гостей та запросила на ознайомчу екскурсію  «Дивовижні таємниці книжкового світу».

Круглий стіл з членами Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» – «Жінки України – шляхами до Перемоги» Круглий стіл з членами Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» – «Жінки України – шляхами до Перемоги» Ужгородська публічна бібліотека зустрічає гостей

Зустріч продовжив виступ переможців та учасників Всеукраїнського щорічного літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» під назвою «Поетичний дивосвіт». Свої вірші читали харків’янка Олена Бондарчук, поетеси з Ужгороду Оксана Андрейкович та Аліна Драгун.
Найцікавішою частиною зустрічі став круглий стіл з членами Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» – «Жінки України – шляхами до Перемоги». Президентка Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Ганна Абрамова привітала усіх присутніх та розповіла про багаторічну діяльність клубу. Відеозв’язок з Одесою надав змогу виступити перед присутніми і голові спонсорської ради Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Людмилі Павлович, яка висловила сподівання на те, що після війни клуб повністю відновить свою діяльність. Цікавою для гостей була і презентація літературно-художніх альманахів  «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», декілька примірників яких поповнили фонди Ужгородської публічної бібліотеки.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024