Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Святкування в бібліотеці сімейного читання

Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання

Харків – місто, яке сповнене історії, культурної спадщини та патріотизму. Щороку, у кінці серпні, місто святкує три важливі події: День міста, День Державного Прапора та День Незалежності України. Ці свята є невід'ємною частиною життя кожного харків'янина. У Бібліотеці сімейного читання це особливий час, коли відбуваються заходи, спрямовані на піднесення національного духу і патріотичне виховання.
Цього року - книжкова виставка «Наш Харків - рідне, любе місто». Виставка відображає основні аспекти історії, розповідає про видатних харків’ян, знайоме з внеском містян в літературне та культурне життя України.  

Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання

Важливою частиною святкування - взаємодійні заходи для дітей та дорослих. Наші користувачі мали можливість познайомитися з відеопрезентацією «Незламне та нескорене місто Харків», яка розповідала про життя міста під час воєнних подій і вражала глибоким патріотизмом та волею до життя, що вкоренилися в харків’янах.
Та від нашого хобі-центру «Сімейка талантів» працював «Куточок творчості» для маленьких читачів з патріотичними розмальовками, кросвордами та пазлами. Дітлахи із задоволенням проводили там час.

Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання Святкування в бібліотеці сімейного читання

На завершенням були невеликі подарунки.
Символічні сувеніри, що нагадували про святковий настрій та важливість цих свят.
Усі ці заходи та активності сприяли зміцненню патріотичного духу серед наших користувачів, піднесенню ідентичності та гордості за своє місто і свою Батьківщину.
 

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024