Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Працюємо разом задля українського читача»

Фаховий круглий стіл до Всеукраїнського дня бібліотек
Харків – Ужгород
30 вересня 2023 р.

«Фаховий круглий стіл в Ужгородській публічній бібліотеці» «Свято до дня української вишиванки»

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек, який урочисто відзначає вся наша країна від Сходу до Заходу.
В цей святковий день бібліотекарі Центральної міської бібліотеки Харкова та Ужгородської публічної бібліотеки зібралися за круглим столом щоб обговорити спільну роботу, яку проводили разом на протязі року. Відзначили успішні знахідки, зупинилися на недоліках та намітили наступні масові заходи, які плануються проводити разом… 
Співпраця двох різних бібліотек виявилася дуже корисною та плідною. Спільні масові заходи, які готували та проводили працівники Центральної міської бібліотеки Харкова та Ужгородської публічної бібліотеки були яскраві, насичені, збагачені корисною інформацією, що так потрібна сучасному читачу.

Виступ юних переможців номінації «Світ у дитячих руках» Творча зустріч з харківською письменницею Людмилою Охріменко Виставка дитячих малюнків «Покров святий, дай сили Україні»

Усім запам’яталося барвисте свято до дня української вишиванки «У вишиванці сила й доля наша», творчі зустрічі з харківськими письменницями Людмилою Охріменко та Агнесою Капрельянц, благодійні акції до Всеукраїнського дня бібліотек «Літератори Слобожанщини – Закарпаттю», виставки дитячих малюнків «Україна – очима і серцями дітей Харківщини» та «Покров святий, дай сили Україні», підготовка та проведення Всеукраїнського щорічного літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.», святкові заходи, фахові круглі столи «Жінки України – шляхами до Перемоги» та «Працюємо разом задля українського читача».
За чашечкою запашної кави фахівці Центральної міської бібліотеки Харкова та Ужгородської публічної бібліотеки святкували і працювали водночас. Цікаві ідеї та творчі знахідки будуть опрацьовані і втіленні в планах роботи на наступний рік.
А ми продовжуємо працювати разом задля українського читача.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024