Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Бібліотечна феєрія»

«Бібліотечна феєрія» «Бібліотечна феєрія»

Справжню книжкову феєрію пропонує своїм читачам бібліотека імені Петра Панча до Дня Хеллоуїна. Це свято стало традиційним в нашій країні. Якщо ви полюбляєте світ фантастики, читати про щось таємниче та незвичайне, такі книги чекають на вас в нашій бібліотеці на виставці «Бібліотечна феєрія». Тут ви не тільки вибираєте книгу з улюбленої тематики, а й дізнаєтесь звідки пішло це свято, як його відзначають в інших країнах. 
На виставці книги для читачів різного віку. Маленьким - сподобається книжка Аманди Нолл «Агов, це мій монстр!» Якщо ви обожнюєте монстрів, неодмінно виберіть цю книжку, адже в ній йдеться про найкраще у світі чудовисько під ліжком. У цій історії пречудове співвідношення сміху й дрижаків, ціла вервечка монстрів на будь-який смак і дуже-дуже хоробра дівчинка, яка нічого не боїться.

«Бібліотечна феєрія» «Бібліотечна феєрія»«Бібліотечна феєрія»

Для читачів більш старшого віку ми пропонуємо три книги Надії Фендрих «Сестри-вампірки»: Книга до фільму». Це цікава підліткова історія від письменниці Наді Фендріх. У центрі сюжету дві сестри Дака та Сильванія, вони – напівкровні вампірки, адже їх батько вампір, а мати – звичайна смертна жінка. Наче й звичайна підліткова книжечка, але з певним напиленням із жахастиків та містики.  
Поринути в таємницю магічного квесту пропонує читачам книга Ілони Волинської та Кирила Кощєєва «Ірка Хортиця та чаклунський квест». Що роблять звичайні діти на канікулах? Звісно, граються. А шо можуть робити на канікулах дві юні відмочки та воїн сновидінь? Теж гратися. Тільки не у звичайну гру, а в магічний квест, що відбувається в місті, кожен камінь якого приховує таємницю.
Сподіваємось, що ці книги знайдуть своїх читачів!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024