Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Свято науки. Відкриваючи таємниці знань»

«Свято науки. Відкриваючи таємниці знань»

До Всесвітнього дня науки Бібліотека-філія №11 сімейного читання пропонує до уваги читачів віртуальну виставку «Свято науки. Відкриваючи таємниці знань». День Науки – це не просто обведений день  в календарі, це свято, коли відзначають значущий внесок науки в розвиток суспільства та вдячність вченим за їх досягнення. Свято щорічно відзначають 10 листопада з 2001 року під егідою ЮНЕСКО. Святкові заходи спрямовані на популяризацію науки, як інструменту миру і злагоди на Землі
Однією з найкращих сторін «Свята науки» є прагнення розвивати критичне мислення та науковий підхід у суспільстві. Це свято стає своєрідним майданчиком для обміну ідеями, дискусій та вражень від новітніх наукових досягнень. Важливість науки полягає не лише в здобутті знань, але і в умінь їх використовувати для покращення життя. Вона відкриває таємницю природи, дозволяє розуміти закономірності у всьому від атомів до галактики. Наука є своєрідним магічним ключем, що відкриває перед нами таємниці Всесвіту. 
День Науки - це час подяки тим, хто завжди в пошуку істини, висловлюючи своє захоплення допитливістю і винаходами. Це також можливість підтримати науковий розвиток та нагадати, що інвестиції в науку - це інвестиції в майбутнє. За кожним складним алгоритмом, за кожним відкриттям нового числа, за кожним поглядом на зірки - стоїть робота невтомних вчених. День Науки святкує не лише дослідників лабораторій, але й кожен, хто підсумує і цінує вагу наукового методу у вирішенні проблем.
Наука - це невичерпне джерело відкриттів та відповідей на ті питання, які завжди турбували людство. Спостереження, експерименти, аналіз - ось три кити, на яких обґрунтовується будь-яке наукове дослідження. 
Всесвітній день науки не тільки дарує нам можливість побачити досягнення сучасної науки, а й заохочує нас подорожувати минулим, розглядаючи історію великих відкритій. Ми можемо відчути захоплення експериментаторським духом вчених минулого та надихнутися ентузіазмом сучасних дослідників.
Захоплюйтеся яскравими експериментами, дізнайтеся про секрети фізики, хімії та біології, випробуйте свої межі розуміння та зануритеся у світ вчених та їх відкритій. Запрошуємо вас відвідати нашу бібліотеку-філію № 11 сімейного читання, тут ви знайдете багато цікавої інформації в День Науки.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024