Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Чарівні казки від святого Миколая»

«Чарівні казки від святого Миколая» «Чарівні казки від святого Миколая»

Як зробити так, щоб дитина відчула наближення свята, сповнилася очікуванням подарунка, святковим настроєм? Як пояснити малюкові, хто такий Святий Миколай і чому він приносить подарунки? Саме для цього Бібліотека № 17 ім. Л. Л. Гіршмана для людей з вадами зору пропонує історії до зимових свят «Чарівні казки від святого Миколая». Читайте їх разом з дитиною — і дива не оминуть ваш дім у день Святого Миколая. 
Збірка «Зіркові казки» - це чарівна скринька відкривши яку потрапляєш у світ казки. Ця книга зігріта душевним теплом її авторів. Книга підходить для дітей з порушенням зору, адже адаптована шрифтом Брайля з дублюванням плоско-друкованим збільшеним шрифтом. Тому кожен бажаючий знайде тут казки, що припадуть до душі і до яких захочеться повертатися знову і знову.
Матіяш Богдана «Казки Різдва» - ця дивовижна книга нагадує про зміст свята – чудесне Боже народження, повне довіри й ніжності, – і ми можемо, побути малими дітьми, з їхньою вірою і простотою прийти привітати новонародженого Месію. Пережити безліч див, які стаються, коли віримо.
Лінинська Світлана «Пан Сирник і різдвяний пампушок» - Напередодні Різдва у містечку Ясне трапилась незвичайна пригода. Славний пекар Сирник пошкодував останнього різдвяного пампушка дівчинці, котра завітала до його пекарні, бо сам був дуже голодним. З цієї миті все для нього на смак стало гірке! Пан Сирник не на жарт розхвилювався.
Як же він тепер готуватиме найсмачнішу випічку? Хто допоможе пекарю? Можливо, лікар Апчих має якісь цілющі ліки від гіркоти? А можливо, трапиться маленьке диво напередодні славного свята Різдва…
Щоб поринути у світ чарівних казок, завітайте до бібліотеки. Чекаємо на Вас з нетерпінням. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024