Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб»

«Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб» «Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб» «Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб»

У тяжкі для України часи дуже важливо підтримувати та розвивати культурну спадщину. В рамках флешмобу допомоги бібліотекам, Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала дитячі книги від української авторки Ірини Голуб та якісні канцтовари для дитячої творчості. Дякуємо українському бренду «ZiBi», за щедрий подарунок для наших маленьких користувачів. 
Героїня подарованих книг - «Іларія - маленька киянка, яка, як і багато інших дітей, змушена була із-за війни покинути свій дім. Поки її тато боронить Україну на фронті, дівчинка з мамою, бабусею і дідусем тимчасово поселяються в Литві», про це нам розповідає книга перша «Іларія в Литві: Знайомство». «Коли у Вільнюсі відбувається велика книжкова ярмарка, мама, бабуся та Іларія продають там книжки на стенді з іншими видавцями з України», цю історію читачі дізнаються з другої книги «Іларія в Литві: історії і пригоди».

«Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб» «Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб» «Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб»

Книга третя знайомить читачів із традиціями та звичаями Литви: «Ми, литовці, влітку їмо виключно холодний борщ (шальтібарщай). Він і ситний і бадьорить у спеку», «Іларія в Литві: традиції і свята». «Клайпеда - дуже красиве місто, але будинки наче якісь не такі, як у Вільнюсі. Тут багато німецької архітектури - оскільки місто протягом певного часу було німецьким і мало назву - Мемель», розповідає книга четверта «Іларія в Литві: міста і місця». Книги містять текст українською та литовською мовами. Це гарна можливість від авторки Ірини Голуб - читати українською та литовською мовами.

«Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб» «Бібліотека-філія № 35 для дітей отримала книги від української авторки Ірини Голуб»

Дякуємо за організацію українському бренду «ZiBi», «Товари для творчості та навчання», який наповнив дозвілля наших дітей яскравими кольорами. 
https://www.youtube.com/@zibi2038/videos (майстер - класи для дітей)
Запрошуємо до читання та творчого відпочинку. Чекаємо вас на Тобольської 35, в Бібліотеці - філії № 35 для дітей. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024