Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«І покрова святі нам захист подарують…»

І покрова святі нам захист подарують… І покрова святі нам захист подарують… Вже багато років Центральну міську бібліотеку ім.В.Г.Бєлінського та фольклорний ансамбль «Рідна пісня» (керівник Н.М.Роман) пов’язує щира творча дружба.

Талановиті співачки ансамблю завжди з великим задоволенням приймають участь у сумісних фольклорних святах та тематичних вечорах. Вже стало доброю традицією проводити разом з Харківським історичним музеєм свято-гру «Новорічні свята на Слобожанщині».

Дуже полюбляють відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» тематичні виступи ансамблю «Рідна пісня»: «Чудосія масляного тижня…», «Ой як на Івана, ой як на Купала….», «Казацька слава – калинова доля…».
16 жовтня 2014 року талановиті співачки завітали в гості до читачів Центральної міської бібліотеки ім.В.Г.Бєлінського та до відвідувачів літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» зі своєю новою тематичною композицією під назвою «І покрова святі нам захист подарують…».
Керівник фольклорного ансамблю «Рідна пісня» Наталья Михайлівна Роман дуже вдало включила у музичну тематичну композицію «І покрова святі нам захист подарують…» не тількі відомі українські народні пісні, а й і зовсім забуті народні мелодії та співаночки…
Дуже красиві голоси талановитих співачок фольклорного ансамблю «Рідна пісня», вдало підібраний репертуар, вражаючі своєю красою українські національні костюми зробили музичний вечір по справжньому святковим. Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» з великою зацікавленістю слухали талановитих виконавиць, з задоволенням підспівували їм, багато разів викликали їх на біс…
Коли закінчилася тематична композиція «І покрова святі нам захист подарують…» обдаровані співачки фольклорного ансамблю «Рідна пісня», щиро привітали усіх слухачів зі святом та пообіцяли до новорічних свят підготувати та презентувату нову концертну програму «Щедрий вечір, добрий вечір…».

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024